Діти волинських учасників АТО творили «Подарунок для солдата». ФОТО

Діти волинських учасників АТО  творили «Подарунок для солдата». ФОТО
Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, провів благодійну акцію «Подарунок для солдата» спільно з творчою студією «Метелик».

У творчому майстер-класі брали участь діти учасників АТО, інформує прес-служба міської ради.

Малеча цікаво і корисно провела час в Парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки та вклала всю свою душу і мистецькі здібності в створення оберегів для військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО.

Старші діти розмальовували футболки для солдатів, а менші – малювали картини. Учасники акції, за допомогою Валентини та Тетяни Шотік, мали можливість розвинути свої художні здібності, вдосконалити навики та отримали позитивні емоції завдяки майстриням. Також дітлахи щиро і невимушено ділилися враженнями та героїчними вчинками своїх татусів, висловлювали свої думки та побажання. Крім цього, маленьким та юним митцям було вручено подаруночки за участь у заході.

Студія «Метелик» є постійним партнером центру соціальних служб, завжди дарує діткам гарний настрій, цікаву дружню атмосферу, навчає любити природу, відчуття краси, створює прекрасні та неповторні картини, вироби виготовлені дитячими руками, розвиває таланти.

«Отримали задоволення, від участі у майстер-класі та вдячні за можливість підтримати наших бійців АТО», - прокоментували учасники заходу.

«Дякуємо за психологічне розвантаження від напруженості очікування наших чоловіків з війни», - сказали жінки учасників бойових дій, які привели дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Діти волинських учасників АТО творили «Подарунок для солдата». ФОТО
20 серпень, 2015, 10:13