Відкритий лист Олександра Лазорка

Відкритий лист Олександра Лазорка
Народний депутат Сергій Лещенко в черговий раз цілеспрямовано продовжує роботу по дискредитації та перекручуванню фактів діяльності на посаді Голови правління ПАТ «Укртранснафта» Лазорка О. І.

Спаплюживши і перекрутивши цифри та факти, Лещенко розмістив в інтернет-виданні «Українська правда» відверто брехливу інформаці у статті під назвою «Щодо діяльності Лазорка в "Укртранснафті" завели чергову справу».

Я, Лазорко О.І., заявляю:

1. У серпні 2013 році був затверджений фінансовий план ПАТ «Укртранснафта». Для народного обранця детально поясню, що фінансовий план (у якому передбачалися витрати на страхування) розглядається НАК «Нафтогаз України», профільним міністерством і направляється на погодження в Міністерство фінансів та Міністерство економічного розвитку і лише після цього ЗАТВЕРДЖУЄТЬСЯ Кабінетом Міністрів України. Тобто зі слів народного депутата випливає, що всі працівники вище наведених міністерств і відомств, як мінімум не компетентні та не знають законодавчих актів.

Договір на страхування був заключений тільки після проведення тендерної процедури згідно Закону Україна «Про здійснення державних закупівель». За 2013 рік проведено перевірку діяльності компанії провідною аудиторською компанією, ревізійною комісією ПАТ «Укртранснафта» із залученням фахівців НАК «Нафтогаз України»
та Державної фінансової інспекції України. Перевіряючі підтвердили, що діяльність здійснювалась згідно чинного законодавства України.

2. Фінансовий план ПАТ «Укртранснафта» у 2014 році не був затверджений і, відповідно, ніякого страхування на суму понад 80 млн.грн. не проводилось. Цікаво було б дізнатися звідки така відверто цинічна, брехлива інформація?

3. Чистий прибуток компанії у 2013 році - 312,8 млн.грн., а за даними народного обранця – 142,61 млн.грн. Аналогічний показник за 2014 рік – 819,6 грн.грн., С. Лещенко стверджує - 312,82 млн.грн.!!!

Викривлення цифр наяву - суттєво занижена прибутковість компанії.

С. Лещенко завідомо маніпулює сфальшованими фактами з метою спекуляції та нагнітання ситуації довкола компанії «Укртранснафта», вводить в оману правоохоронні органи та суспільну думку.

Розповсюдження неправдивої та непідтвердженої інформації є ганебним та неприпустимим вчинком для народного обранця – депутата Верховної Ради!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ух Лєщенко, ох і писака, не може навіть у величині прибутку розібратись, а ще журналістом називається, а Звіт про фінансові результати ніколи в очі не бачив...
Відповісти
я як Ваша давня шанувальниця щиро Вас підтримую
Відповісти