У Луцьку наробили збитків вандали. ФОТО

У Луцьку наробили збитків вандали. ФОТО
Нещодавно працівники комунальних служб очистили зупинки громадського транспорту від написів та реклами. На них планувалося розмістити фотографії міста.

Однак, уже наступного дня їх знову розмалювали, повідомляє прес-служба міської ради.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев закликає лучан не бути байдужими до майна територіальної громади та у випадку, коли стануть свідками того, як хтось розмальовує фасади будинків та зупинки, розміщує рекламу у недозволених місцях тощо телефонувати правоохоронцям та на службу оперативного реагування міської ради “15-80”.
Також вандали пошкодили пілон, що знаходиться на Замковій площі. З одного боку розбили скло. Тут планується встановити антивандальне скло зі спеціального сплаву. Це обійдеться міському бюджету у сім тисяч гривень.

Варто зазначити, що у система туристичного ознакування міста складається з 11-ти багатовекторних вказівників та трьох інформаційних світлових пілонів, що встановлені в ключових місцях руху туристичних потоків.

Їх систематично доводиться ремонтувати, адже несвідомі громадяни їх пошкоджують.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна - це Європа!!!
Відповісти
> у випадку, коли стануть свідками того, як хтось розмальовує фасади будинків та зупинки, розміщує рекламу у недозволених місцях тощо телефонувати правоохоронцям

Це варто окремої соціальної реклами. Сьогоднішня реакція: постояти в стороні і коли справу закінчать - підійти і читати, відкривши рота.
Відповісти
Допоки у нас будуть сміхотворні штрафи за подібні правопорушення, що не покривають вартості нанесених збитків - ми матимемо цей вандалізм і надалі! Безкарність породжує вседозволеність! Зловити б такого "мазурика" та примусити до громадських робіт, при чому зробити це публічно!
Відповісти