У Луцьку люди хочуть виселити з будинку сусіда за аморальний спосіб життя

У Луцьку люди хочуть виселити з будинку сусіда за аморальний спосіб життя
Жителі ОСББ на Київському майдані просили депутатів, щоб виселили жителя з їхнього будинку, оскільки він боргує ОСББ за утримання будинку і веде аморальний спосіб життя.

Про це стало відомо 20 серпня на комісії з питань законності.

Голова ОСББ на Київському майдані розповіла, що житель їхнього будинку не платив їм за утримання будинку жодного разу з часу створення кооперативу, а пізніше ОСББ. Жінка каже, що об'єднання співвласників вимагає виселити неблагонадійного сусіда і передати це майно (квартиру) на користь територіальної громади, тому що власниця, на яку було оформлено квартиру, померла вже давно, а чоловік живе там фактично на пташиних правах.

Він влаштував в квартирі притон, де постійно пиячить. Жителі будинку навіть побоюються гостей свого сусіда, які постійно там випивають. За її словами чоловік не платить ні за утримання будинку, ні за комунальні послуги, через що в його квартирі вже вимкнули світло.

Однак депутати вирішили, що спочатку варто розібратись, на кого оформлені майнові права і на яких правах проживає в квартирі цей чоловік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поставить на вид
Відповісти
точніше, розглянути на загальних зборах членів ОСББ, винести попередження із занесенням в особову справу!
Відповісти
Бандити подякують за наводку. Зараз пыдтягуться мэнти-цигани-нотариусы и "пристроять" бухарика або в якусь халупу на селы, або й взагали к праотцам...
Відповісти
догану, якщо не випрвиться сувору догану
Відповісти
Як можна людину, яка б вона, не була лишити даху над головою? Зробити ще одного безпритульного? Чи є совість у цієї голови ОСББ. Це якась тваринна логіка.
Відповісти
Треба висилити голову ОСББ з її квартири, за таку тварину позицію.
Відповісти
ГАНЬБА, ПРОСТО ГАНЬБА. Ні заяких обставин не можна людину позавляти домівки. Ви що вже зовсім з глузду зїхали, розглядати майнові права чи ще шось там. А скільки вже шахраї позбавили таких бідолах домівки, які б вони там небули, пияки. Чи не пияки. Потім замерзали зимою.
Відповісти