На Волинській митниці - кілометрові черги. ВІДЕО

На Волинській митниці - кілометрові черги. ВІДЕО
Щоб перетнути українсько-польський кордон через пункт пропуску «Ягодин» доводиться чекати 8 годин, – скаржаться люди.

Вони також вважать, що прикордонники пропускають окремі автівки без черги, інформує Громадське. Волинь.

Представники Правого Сектору Волині прибули на Волинську митницю, щоб з’ясувати причину кілометрових заторів на кордоні. Вони перевірили порядкові номери автівок у черзі і справді виявили такі, що не значились у списку.

За словами волинських прикордонників, винні, або люди, які хочуть перехитрити один одного, або їхні колеги з польської сторони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
завжди винні люди
Відповісти
А то нічо,що прикордонники відходять вперед від шлагбаума на метрів 30 і створюють такий собі блок-пост,через який за 200-400 грн. пропускають без черги на червоний коридор?Якби машини стояли б впритул до шлагбаума,як з польської сторони,то хитрих булоб меньше.
Відповісти
своїх контролювати неможуть щоб не їздили під мухою за кермом беруться за кордон
Відповісти
своих то кого саме
Відповісти
шо ви спихаєте на поляків? поляки працюють нормально, і черги в них не має, ви штучно створюєте чергу, щоб люди яким далеко їхати, чи потрібно терміново їхати платили вам касу(від 200-400грн)залежить від смєни поляків, коли смєна в поляків*луцького зятя* ви лєвака пускаєте , торгуєте чергою.
А тут такі білі і пухнасті на камеру... а звідки у вас такі статкі, які ви маєте? підараси, і-за таких продажних скотів, ми маємо в країна те що маємо.... ганьба.
Відповісти
та проблема проста як двері!
на зеленому стоїть 2 колійки, 2 будки, але завжди працює лише одна будка!
на червоний їдуть ті хто має їхати, або пускають тих, хто платить. звірте кількість декларацій поданих на червоному (там декларування обовязкове!) і кількість машин що проїхало))
Відповісти
Винні люди....ну да звісно люди які беруть гроші з простих роботяг, яким ще потрібно буде після всього цього....їхати пару сотень кілометрів, але вони простоять 8год, 15год , а то й суткі на кордоні, а потім втомлені і змучені вимушені ще й за кермом сидіти і на дорогу дивитись, бо поруч такіж самі їдуть, а відпочивати немає коли бо спізнюєшся і по "шайбі" час їхати, о так-то...а митники кармани набивають і на камеру скаржаться..
Відповісти
їздимо з польщі в україну і навпаки 2 рази на місяць, постійне місце проживання -польща. відразу скажу, що не перевозимо ніякої контрабанди. з проблемою великих черг знайомі "не по наслишці". можуу тільки підтвердити, що укр митники часто пропускають машини з поза черги (по різному то мотивують - їде вагітна жінка, сім"я з немовлям чи інвалід, але то тільки "відмазки"), я ще машини з кінця черги шукають друзів які вже підїхали ближче і їх пропускають, серед інших причин які часто називають - то проблема з роботою систем чи по украйнській чи по польській стороні.
Відповісти
вся проблема в прикордонниках які пускають машини без черги президент мав би внести кадрові рішення по прикордонниках в ягодині
Відповісти