СБУ просить лучан бути пильними, обізнаними та підготовленими

СБУ просить лучан бути пильними, обізнаними та підготовленими
Координаційна група АТЦ при управлінні СБУ у Волинській області розглянула питання щодо рівня антитерористичного захисту об’єктів інфраструктури регіону.

Учасники заходу акцентували увагу на необхідності посилити взаємодію правоохоронних органів з недержавними охоронними структурами та громадськістю, - повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.

Управління СБУ у Волинській області звертається до мешканців та гостей регіону з проханням бути пильними. На сайті СБУ можна ознайомитися з пам'яткою «Разом проти тероризму!». Вона містить детальні поради щодо того, як поводитися при виявленні підозрілого предмета та при загрозі терористичного акту. Обізнаність та підготовленість, соціальне партнерство - запорука нашої безпеки.

Просимо громадян одразу звертатися до СБУ в разі виявлення зброї, вибухових пристроїв або підозрілих предметів, отримання інформації про перебування в регіоні підозрілих осіб, про ознаки сепаратистської чи терористичної діяльності.

Нагадуємо, що на телефон довіри управління СБУ у Волинській області цілодобово можна повідомити про будь-які факти підготовки чи скоєння протиправних дій, що можуть зашкодити цілісності та безпеці нашої держави.

Телефони довіри: 0332-24-40-25, 097-7-911-911.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
багато "стукайте" на сусідів...
Відповісти