Медведчук купив яхту вартістю приблизно 180 мільйонів євро. ФОТО

Медведчук купив яхту вартістю приблизно 180 мільйонів євро. ФОТО
Кум президента Росії Володимира Путіна і переговорник української сторони з бойовиками "ЛНР/ДНР" купив яхту вартістю приблизно 180 мільйонів євро.

Про це на Українській правді написав Сергій Лещенко.

"Це найновіша яхта у світі", - цитує політик слова свого співрозмовника, який знає про новинку.

"Раніше у Медведчука була інша яхта, десь такого ж розміру, як у Шуфрича. Медведчук отримав Royal Romance в липні 2015 року, вона будувалася близько чотирьох років. Судно виготовили на одній з трьох найдорожчих верфів у світі. Вартість одного погонного метра такої яхти від 2-2,5 мільйонів євро. Ніхто не назве вам точну цифру, але нова яхта Медведчука коштує близько 180 мільйонів євро", - сказав співрозмовник Лещенка.

"Для більшості співгромадян Медведчука, що 180 тисяч доларів, що 180 млн євро - цифри одного порядку. Однак просто повірте - це захмарна вартість. Це більше, ніж весь особистий авіапарк Ахметова, який складається з трьох літаків - Аеробуса А-319 і двох "Фальконів", - пояснив депутат.

"Яхта Медведчука Royal Romance не здається в оренду, але профільні сайти, які з неприхованим захопленням описують це судно, повідомляють, що майже таку ж, але трохи гірше, можна взяти в прокат. А тепер вдумайтеся в ціну! За один мільйон доларів... в тиждень!" - додав Лещенко.

За його словами, це не єдина яхта Медведчука.

"До цього він плавав на судні під назвою Romance (без приставки Royal), інтер'єр якого, на відміну від новинки, вже доступний в інтернеті. Судячи з цього відео, попередня яхта Медведчука нагадувала плаваюче "Межигір'я". Навіть крани в санвузлах там виявилися однакові!" - повідомив депутат.

"Хоч яхта Медведчука плаває під прапором Бермудських островів, сам він все ще залишається громадянином України. І мені цікаво, чи заплатив він податки в розмірах, які дозволяють йому купувати яхти вартістю близько 200 мільйонів євро. Відповідний запит буде направлений мною в компетентні органи України", - написав Лещенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і не розуміємо, чому пан Лещенко так переживає. нам глибоко в сраці, яку яхту купив Медведчук, нас більше болить, чим ми платимемо взимку за газ...
Відповісти
ну купив та й купив,а нам що до того, має людина можливість, то й купляє, а якщо я не маю чим за газ заплатити, то що мені тоді робити? я б також купив би, якби можливість була... підкажу писаці лєщенку, порахуй доходи медведчука за весь час його життя і побачиш велику різницю із витратами. А покривається вона позикою від особи, яка призначила його переговорником за Мінськими домовленостями. Здогадайтесь з трьох раз хто це?
Відповісти
Это он нашими деньгами за яхту заплатил,а вы все про газ!!!Делайте выводы,или еште "горох"!!!
Відповісти
Не будьте манкуртами,це крадені у нас гроші.Поки кожен з нас не зрозуміє,що це так,вони будуть нас вважати за бидло.
Відповісти
Останні новини
Медведчук купив яхту вартістю приблизно 180 мільйонів євро. ФОТО
21 серпень, 2015, 13:10