Громадська рада при Волинській ОДА запрошує на громадські слухання з кадрових питань

Громадська рада при Волинській ОДА запрошує на громадські слухання з кадрових питань
25 серпня 2015 року (вівторок) о 15:00 в малому залі Волинської обласної ради (Київський м-н, 9) відбудуться публічні громадські кадрові слухання щодо кандидатів на заміщення вакантної посади директора Державного підприємства «Волинський експертно-технічний центр Держпраці».

Кадрові слухання є відкритими для всіх охочих, інформує Громадська рада при Волинській обласній державній адміністрації.

Відповідно до Порядку публічних кадрових слухань, після оприлюднення цього повідомлення кожен охочий, як особисто, так і через підприємство, установу, громадську організацію, політичну партію, може запропонувати свою кандидатуру на визначену посаду шляхом надання кадровій комісії відповідного письмового повідомлення з власним резюме та тезами виступу щодо планів та бачення діяльності на цій посаді.

Зазначені матеріали від кандидатів приймаються до 25 серпня цього року за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 9, каб. 629, 631, або на електронну скриньку [email protected].

Станом на 19 серпня 2015 року до тимчасової комісії з кадрових питань надійшли матеріали щодо участі в слуханнях від претендента Міцевського Андрія Петровича, виконувача обов’язки директора зазначеної установи, який попередньо успішно пройшов конкурсний відбір в Державній службі України з питань праці.

З інформацією про кандидатів (резюме) можна попередньо ознайомитись на веб-сайті громадської ради (http: rvoda.bic.com.ua) або в секретаріаті громадської ради (каб. 629, 631 приміщення Волинської обласної ради).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Громадська рада при Волинській ОДА запрошує на громадські слухання з кадрових питань
21 серпень, 2015, 13:38