На Волині стало більше шахрайств та крадіжок

На Волині стало більше шахрайств та крадіжок
Чверть злочинів на Волині вчиняють вже раніше судимі люди.

Про це інформує ГУ статистики у Волинській області.

За повідомленням прокуратури, протягом січня–липня обліковано 6150 кримінальних правопорушень, із загального числа яких третина – тяжкі та особливо тяжкі.

У загальній кількості злочинів 60,2% становили злочини проти власності, 10,8% – проти життя та здоров’я особи, 4,7% – у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг, 4,5% – проти безпеки руху та експлуатації транспорту, 3,8% – у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів та інші злочини проти здоров’я населення.

Порівняно з відповідним періодом минулого року кількість грабежів (112) зменшилась на 12,5%, проте кількість випадків крадіжок (2827), шахрайств (576), хабарництва (76) збільшилась відповідно на 56,8%, 19,5%, 38,2%.

Серед виявлених 1535 осіб, які вчинили злочини, 24,2% раніше вже ставали на злочинний шлях, 20,8% знаходились у стані алкогольного сп’яніння.

Від скоєних злочинів потерпіла 4971 особа. Найбільша кількість потерпілих (68,3%) – від крадіжок та шахрайств. Внаслідок злочинних діянь загинуло 84 особи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині стало більше шахрайств та крадіжок
21 серпень, 2015, 14:24