Лучанка посилено готується до конкурсних відборів у поліцію. ВІДЕО

Лучанка посилено готується до конкурсних відборів у поліцію. ВІДЕО
Лучанка Анастасія Шевченко разом з іншими 4 176 кандидатами подала документи на вступ до лав поліції.

Про це повідомляє ГромадськеВолинь.

Вже майже три тижні дівчина посилено готується до конкурсних відборів. Щодня о 6:50 вона бігає на шкільному стадіоні. Її спритність і вправність оцінює тато – місцевий активіст Дмитро Сандалов.

Як він розповів, то рішення доньки стати поліціянткою для нього не стало несподіванкою, адже Настя – цілеспрямована і справедлива. Вона не тільки сама не порушує законів, а й стежить за тим, щоб у сім’ї їх дотримувалися.

Свій життєвий вибір Анастасія Шевченко пояснює прагненням змін у країні. Вона більше не може миритися із корупцією, яка є в т.ч. у вузі, де дівчина навчається.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новина потужна чи хтось думає що корупцією всі пишаються
Відповісти
краще б допомогала війську. заберіть обіцяну зп і побачите яка кількість бажаючих буде)
Відповісти
а чому раніше не йшла, коли зп 8000 тис не давали?Тоді мабуть корупція не діставала)
Відповісти
новостворена ПОЛІЦІЯ- виконуватиме лише функуції ПАТРУЛЬНОЇ служби міліції, а боротьбою з корупцією займатиметься Антикорупційне бюро!!! Чому туди не подавала документи???? Мабуть розуму недостатньо, тоді бігай, бігай.....можливо за корупціонерами доведеться за наказом бігати....
Відповісти
Чому так багато у всіх скептицизму? Дівчина хоть щось намагається зробити, чогось досягти, щось змінити, а не бути БИДЛОМ як хтось...
Відповісти
Ну почнемо з того, що ЗП не буде така, як у Києві. Луцьку 8 тисяч не світить. Якщо дівчина готується, то що в цьому поганого... Молодець. Особисто підтримую. А з корупцією потрібно боротись починаючи з себе. Не давати нікому хабаря, і не бути байдужим, коли його вимагають. По-моєму, сьогодні в нас більше бояться розголосу, а не міліції, прокуратури та ін.Тому, потрібно максимально розголошувати таку інформацію, тоді хабарник буде покараний.
Відповісти
А чи тупувата дівчина - це вирішувати НЕ НАМ. Не всі реагують на камеру адекватно. Можна соромитись, ніяковіти і хвилюватись. Я б хотіла подивитись як би ви давали інтерв*ю. Не судіть інших, не знаючи їхніх причин.
Відповісти
є страх бути перед камерою, а є каша в голові і не здатність розуміти простих речей: де патрульна поліція, а де боротьба з корупцією, де зміна системи і т.д...
а ще, ну дууууже розумно оцінювати конкуренток за критерієм "якісь маленькі і худенькі". Коротше кажучи, якщо ця кандидатка пройде в патруль - значить татко-волонтер своїми публічними заявками гарно доцю просунув, бо якщо вона на комісії говоритиме щось подібне, то самі розумієте...
ну дитина ще, який патруль, яка поліція?
"якщо я не зупиню, то напарник зупинить" (с)
сміюсь і плачу))
Відповісти
Я сама була на подачі заяв у перший день (прийшла підтримати чоловіка), то, звичайно, вибачайте, але подивившись на конкурсанток, я не кажу що вони не достойні працювати в новій поліції, але по самому вигляді було видно, що вони не затримають правопорушника, не заламають його. Біля мене стояла дівчинка, яка давала інтерв*ю одному з телеканалів, і на запитання журналіста "Ви така тендітна дівчина, як ви будете заламувати 100 кілограмового мужика, який буде порушувати громадський спокій?". Вона на це відповіла: "Я маю юридичну освіту, я звикла усе вирішувати словами". Він їй ще раз нагадав, що це кремезний мущина, який слів не розуміє. Вона далі несла ахінєю про силу сказаного слова... В цей момент я зрозуміла, що не кожна з дівчат, які там були, готова працювати у поліції. Напротивагу їй, була інша дівчина, яка займалась кік-боксингом, і в якій видно, що для неї це не буде проблема ,але тут вже питання про те, наскільки вона вміє переконувати словесно. Я вважаю, що цей фактор саме на співбесіді буде враховуватись.
Відповісти
Давайте не будемо вирішувати за інших, і брати, в даному випадку, авторитет батька за основу. Ми бачили тих дівчат, і тих хлопців тільки в одних ситуаціях, що там насправді буде - хто його зна. Будемо надіятись, що це не буде конкурс краси та авторитету, а справжнє випробування, в якому переможцями будуть достойні люди. Останній етап відбору може змінити все, тому що перевірятимуть 5 спеціалістів у співбесіді, яку спланувати просто не можливо, і вони визначатимуть далеко не те, що кокнкурсанти собі будуть думати, а ловити моменти у їхніх розмові, невербальні особливості і такі речі, про які нам ще зовсім нічого не відомо (інформація отримана від людини, яка проходила відбір до кінця). Сумніви у відборі, якось не дуже є, а от у тому, наскільки буде чесна співпраця органів МВС із новою поліцією, от це і справді, на мою думку, проблема.
Відповісти
зараз ми говорили про конкретну кандидатку. Сорі, але автор сюжету показав лише одну людину, не двох, не трьох, а одну... нічим не кращу за ті 4 тисячі інших... а судячи з тгого, що вона каже, то ой, як далеко не ліпшу...
може задуматись звідкіля беруться такі сюжети? А) від непрофесійності журналістів, які могли б для галочки показати ще одного-двох кандидатів, які готуються чи не готуються до відбору б) від спроб привернути до себе увагу (чи увагу до своєї маленької доці, яку треба таки кудись прилаштувати)
бла-бла на тему подальшої роботи поліції в публікації не піднімали.
підняли тему однієї персони яка третій тиждень бігає на стадіоні і говорить повну ахінею. от і все.
Відповісти
скоро закінчиться, а з владою майдаунів закінчиться і шоу "Поліцейська академія"
Відповісти
якщо наберуть відповідальних людей, а не по блату - спрацює !
Відповісти
Останні новини
Лучанка посилено готується до конкурсних відборів у поліцію. ВІДЕО
21 серпень, 2015, 15:06