Державний Прапор на Волині підняли учасники АТО

Державний Прапор на Волині підняли учасники АТО
23 серпня українці відзначають свято національної єдності та сили – День Державного прапора України. У кожному районі та області нашої держави замайоріли синьо-жовті полотна, що символізують незламність українського духу та прагнення до миру.

Волинь не стала винятком. В обласному центрі на Київському майдані, біля Пам'ятника борцям за волю та незалежність України за участю голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, його заступника Світлани Мишковець, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, духовенства, громадських активістів, лучан та гостей міста відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України, повідомляє Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Цьогоріч почесну місію підняти державний стяг було надано учасникам антитерористичної операції на Сході країни. По тому діти випустили в небо десятки синьо-жовтих повітряних кульок.

"День Державного Прапора – це свято єдності, сили, мужності та незламності українського духу, – наголосив Володимир Гунчик. – Для українців прапор був, є і залишається символом патріотизму та вірності національній ідеї".

"Під синьо-жовтими кольорами відбулася Революція Гідності. Натхненні барвами українського стягу, зі зброєю в руках, потом і кров'ю тисячі українських патріотів – військовослужбовців Збройних Сил України, добровольців, відстоюють суверенітет та територіальну цілісність Батьківщини. Вірю у перемогу України, вірю у кожного з нас!", - додав очільник області.

Потому присутні вшанували хвилиною мовчання усіх, хто віддав своє життя за територіальну цілісність та суверенітет Незалежної України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.