«Польща допомагатиме повернути мир і стабільність в Україні», - Анджей Дуда

«Польща допомагатиме повернути мир і стабільність в Україні», - Анджей Дуда
Президент Республіки Польща Анджей Дуда привітав українців із Днем Незалежності.

Про це йдеться на сайті глави держави Петра Порошенка

«З нагоди Дня незалежності України прийміть від імені Польського Народу та мого власного найкращі вітання для Вас та Українського народу», – говориться у привітанні.

«Спостерігаючи за ситуацією у східних регіонах України з увагою та турботою, запевняю Вас, Пане Президенте, у готовності Республіки Польща до підтримки усіх дій з метою тривалого повернення миру і стабільності на всій території Вашої країни», – зазначає Анджей Дуда.

«Вірю, – наголошує Президент Польщі, – що набуття чинності положень Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом, у тому числі принципів вільної торгівлі, а також введення у найближчому майбутньому безвізового режиму з Європейським Союзом підтвердять європейський вибір України».

Польський лідер висловив сподівання, що стан відносин поміж нашими державами буде втіленням добросусідства та справжнього стратегічного партнерства. «Вірю в можливість вирішення проблем шляхом двосторонньої співпраці та ведення реального історичного діалогу, що базується на правді та взаємній повазі», – говориться у документі.

«Усвідомлюю, як багато зусиль та старань вимагає впровадження системних реформ в ситуації загрози, викликаної військовими діями, та прагну запевнити Вас, Пане Президенте, що Польща буде незмінно підтримувати зусилля України задля зміцнення незалежності і суверенності, а також модернізації і демократизації держави», – зазначається у привітанні Анджея Дуди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
інакше мир і стабільність доведеться повертати в саму Польщу...
Відповісти
Останні новини
«Польща допомагатиме повернути мир і стабільність в Україні», - Анджей Дуда
23 серпень, 2015, 22:38