Надсучасний у світі танк зроблено в Україні. ВІДЕО

Надсучасний у світі танк  зроблено в Україні. ВІДЕО
Президент Петро Порошенко пообіцяв Збройним силам України ще до кінця року 18 новітніх видів зброї та військової техніки. Понад 300 танків і бронемашин, 400 автомобілів, 30 тисяч ракетних боєприпасів, велика кількість стрілецької зброї – усе це повинно потрапити у війська. Як це не цинічно звучить, але війна реально підштовхнула Україну до військово-промислового стрибка.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.

Підказки інженерних рішень ідуть прямо з поля бою. Таке не придумаєш, сидячи в кабінеті. Бо кожна проривна ідея – оплачена кров'ю.

Кореспондент ТСН Станіслав Ясинський натрапив на унікальну конструкторську групу, що розробляє взагалі небачену досі техніку. Обкатана далі на східному фронті, вона може стати новим словом і на світовому ринку озброєнь. І йдеться не тільки про креслення. Майже готовий танк, що буде з двома баштами.



Танк "Азовець" майже готовий. Його анонсують, як найсучасніший у світі танк для боїв у місті. Звичайні танки, навіть ізраїльські та американські, мають слабкі місця – дно, верх та задня частина башні. На цьому танку броня однаково товста усюди. До того ж весь танк у кілька шарів обкладений активним захистом – надсучасними вибуховими системами, що спрацьовують при попаданні в корпус снарядів та ракет.

Цей танк і справді може стати найкращим – лише тому, що за кожну новацію, кожен гвинтик, кожен шар броні заплачено чиєюсь кров'ю. Комусь в бою прилетіла куля в амбразуру – не буде більше амбразур. У звичайний танковий люк не можна заскочити за секунду – тут зроблять такий люк, щоб це вдалося. Технічне замовлення – щодня, з самісінької передової.

Яке ще новітнє озброєння сконструювали українці та які перешкоди з'явилися на шляху їхнього серійного виготовлення, дивіться подробиці в сюжеті Станіслава Ясинського.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повні штани - тепер зрівняяємо всіх незгідних із землею...
Відповісти
Для чого і для кого ця показуха ,чи ідуть по стопах орди ,ці Армату на тросі тянуть ,а наші собі давай хвалитись .Задрали .
Відповісти
Останні новини
Надсучасний у світі танк зроблено в Україні. ВІДЕО
24 серпень, 2015, 02:00