Увесь Ковель замайорів синьо-жовтими стягами. ФОТО

Увесь Ковель замайорів синьо-жовтими стягами. ФОТО
День Державного Прапора України пройшов у Ковелі під гаслом «Прикрасимо місто прапорами».

Загальноміська акція відбулась з ініціативи міської влади. Патріотичні заходи розпочалися о 9 годині ранку урочистим підняттям національних прапорів над приміщеннями установ, організацій, у навчальних закладах, - повідомляють у Ковельському міськвиконкомі.

Підняли ковельчани цього дня синьо-жовтий стяг на місці, де він вперше замайорів у серпні 1990 року. Тоді патріоти України, мешканці нашого міста засвідчили свою національну позицію, зробивши це одними з перших на Волині.

Це місце є символічним для Ковеля не лише тому, що саме тут знаходяться державні символи – прапор і тризуб, а й пам’ятний знак «Борцям за волю України», пам’ятний банер на честь Небесної сотні та стела пам’яті загиблих учасників АТО.

З нагоди Дня Державного Прапора України та на підтримку ініціативи міської влади акцію «Прикрасимо місто прапорами» підтримали власники крамниць, медичних установ, громадських організацій, пересічні ковельчани, прикрасивши свої оселі, автомобілі, офіси національними стягами та стрічками синьо-жовтих кольорів.

Символом боротьби за незалежність, правду і гідність – синьо-жовтий стяг є впізнаваним у всьому світі. Це символ свободи і незалежності України, що пройшов довгий та героїчний шлях. Це символ нашої волі, єдності та могутності Української держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жиди УКРАЇНСЬКИЙ ПРАПОР зпоганили,перевернувши його!УКРАЇНСЬКИЙ ПРАПОР_ ЖОВТО-БЛАКИТНИЙ,а не синьо-жовтий!!!
Відповісти
Останні новини
Увесь Ковель замайорів синьо-жовтими стягами. ФОТО
24 серпень, 2015, 10:10