«Непрохані гості» здійснили розбійний напад на волинянина. ФОТО. ВІДЕО

«Непрохані гості» здійснили розбійний напад на волинянина. ФОТО. ВІДЕО
Раніше судимі молодики проникли до будинку потерпілого, зв'язали його та вимагали гроші. За фактом розбійного нападу правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Двоє чоловіків проникли через вікно до будинку 25-річного жителя міста Любомль. Господар будинку відпочивав. Почувши сторонній шум потерпілий прокинувся, однак знешкодити зловмисників йому не вдалося.

Чоловіки зв'язали господаря будинку скотчем, били молотком і вимагали гроші. Грошей у чоловіка не було. Тому зловмисники забрали з будинку ноутбук, три мобільні телефони та ювелірні вироби.

Господар викликав правоохоронців, та звернувся за допомогою до медиків. У чоловіка діагностували струс головного мозку та численні забої.

"За скоєння розбійного нападу затримано двох жителів обласного центру 1986 та 1991 року народження. Зловмисники раніше судимі. Один із них нещодавно звільнився із місць позбавлення волі. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України", – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Відносно затриманих обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам загрожує покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Непрохані гості» здійснили розбійний напад на волинянина. ФОТО. ВІДЕО
25 серпень, 2015, 11:14