Призначення: у прокурора Волині - новий заступник

Призначення: у прокурора Волині - новий заступник
Прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак представив колективу нового заступника ‒ старшого радника юстиції Дмитра Марченка.

Наказ про призначення підписав Генеральний прокурор України 21 серпня 2015 року, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Довідково: Дмитро Марченко народився 25 травня 1982 року у Києві. Вищу юридичну освіту здобув у Національній академії внутрішніх справ України.

В органах прокуратури ‒ з 2003 року. До призначення на посаду заступника прокурора Волинської області обіймав посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при провадженні досудового розслідування у кримінальних провадженнях про корупційні злочини управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами‚ які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією Головного управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами‚ які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією‚ у сфері транспорту та у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури Генеральної прокуратури України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Призначення: у прокурора Волині - новий заступник
25 серпень, 2015, 14:56