Набір до лав патрульної поліції матиме жорсткі вимоги

Набір до лав патрульної поліції матиме жорсткі вимоги
Набір до лав патрульної поліції, що завершився у Луцьку, засвідчив високу активність охочих стежити за порядком у місті.

На одну вакансію в новому підрозділі – 26 претендентів. Вони заповнювали анкети у пункті прийому заявок, або реєструвалися он-лайн, жінок серед них – майже сорок відсотків. Нині майбутнім патрульним саме час готуватися до тестування. Про це повідомляє ВОДТРК.

Відповідальні за набір до поліції у Луцьку дивуються кількості претендентів – зголосилося майже 4200 осіб. Уже з наступного тижня вони проходитимуть тестування і складатимуть екзамен із фізичної підготовки. Окрім того, кандидатів у поліцейські чекає медичний огляд. Цей етап завершиться до кінця вересня.

“Вимоги до всіх кандидатів будуть абсолютно однаковими. Враховуючи ту кількість анкет, яку подали, відбір буде досить жорстким. Ніхто не знає, які питання можуть бути у тестах, але питання можуть бути настільки несподіваними, що важко передбачити.

На логічне мислення, на комунікабельність, будь-які. І, звичайно, можуть бути провокативні“, – розповів начальник управління громадської безпеки УМВС України в області Володимир Солоненко.

На навчання відберуть 200 кандидатів, їх тренуватимуть столичні фахівці. На вулиці Луцька поліцейські патрулі вийдуть ще цього року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зарплату у 3000грн і конкурс відпаде сам по собі. Всіх кандидатів які не потрапили в 200 кращих відправити до воєнкомату.
Відповісти
До чого ти це написав? Нерозумію таких індивідумів
Відповісти
не звертай увагу, це просто клавіатурне чмо, воїн дивана і лейтенант холодильника
Відповісти
На рахунок того, що остальних в АТО - думка досить твереза. Я на відсотків 80-95 впевнений, що так і буде при наступній хвилі мобілізації. Особливо коли знову буде недобір по Луцьку і Луцькому районі відсотків 50. А тут повна інформативна база на 4000 здорових патріотичних і головне призовного віку людей. Раджу хлопцям повикидати мобільні телефони, які вказували в анкетах і не відкривати двері незнайомим людям...
Відповісти
Зарплата у 3000 грн вже себе проявила у міліції, де одне хабарництво і безвідповідальність . Треба практикувати іноземний досвід у проведенні даних нововведень. В Грузії зробили високу заробітну плату , що позитивно сказалось на роботі правоохоронних органах. І 40% серед заявлених кандидатів жінки і я впевнений що є і студенти. Їх теж відправити в АТО? Спочатку думайте а тоді висловлюйте в коментарях. Сидіти по ту сторону екрану всі сміливі.
Відповісти
Останні новини
Набір до лав патрульної поліції матиме жорсткі вимоги
25 серпень, 2015, 15:11