Луцька міськрада може дати 100 тисяч на розвиток хокею

Луцька міськрада може дати 100 тисяч на розвиток хокею
Волинська обласна рада закликала Луцьку міську раду долучитись до фінанасування місцевої команди.

Про це розповіла депутат міської ради Ірина Констанкевич під час засідання постійної комісії з питань інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Обранець розповіла, що у місті разом з іншими видами спорту розвивається хокей.

«Обласна рада готова виділити 150 тисяч на розвиток луцької хокейної команди. Там вважають, що і для міської ради підтримати фінансово команду – діло честі», - повідомила вона.

Відтак, міській раді пропонують на наступний рік виділити з бюджету 100 тисяч на хокей.

Члени комісії схвально проголосували за це питання і рекомендували депутатам підтримати його.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хокей в нас - це як олімпіада в Сочі. Хай підтримують те, що ще не вмерло, а не думають як списати сотку. Хокей - спорт досить мажористий (спорядження хокеїста коштує як збитий літак). Тому ті, хто ним займається, як правило, мають за що його "розвивати". Але наші люблять все "на халяву" - звідси і ініціатива не скидуватися на спортивні забаганки своїх синів-онуків, а профінансувати з наших кишень.
Відповісти
тому вас и не люблять що ви пропихаете мертвий на украини спорт видмиваете гроши платникив податкив
Відповісти
романюк що слипий який хокей в луцку
Відповісти
Спорт потрібно розвивати і починати з масового залучення. Коли Китай виграв право на проведення Олімпіади 2008 в країні відкрили 600! гімнастичних шкіл. Тепер подивіться хто лідер в Світі в спортивній гімнастиці. Збірна України по хокею в 90-х була серед лідерів в світовій групі, а де зараз?
Відповісти
Ось справжні спортивні "експерти" забили тривогу - знову гроші крадуть !!! Та ви хоч знаєте, що в Луцьку є аматорська команда, яка грає, і дуже успішно, в Західно-української хокейної лізі? !!! І в аматорських турнірах у Львові, Рівному, Ів.-Франківську і навіть у сусідній Білорусі. І до нас приїжджають аматори з Білорусі та Польщі. І грають в команді не дітки мажорів (хокей - це тяжка праця), а дорослі чоловіки, які самі купують всю амуніцію для себе, тренуються на льоду вночі та ще й самі платять за оренду ковзанки "Снігова королева", скидаються на бензин для виїзду на турніри і їздять на своєму транспорті. А скільки людей приходять за них вболівати, і молодь, і дорослі, які емоції вирують на трибунах! Нарешті у когось з можновладців з'явилася здорова думка допомогти цим хлопцям. Завдяки їм, а не вам, які тут скиглять про злодійство, є хокей на Волині!
Відповісти
Останні новини
Луцька міськрада може дати 100 тисяч на розвиток хокею
25 серпень, 2015, 17:29