У Ковелі громадянам надано майже 1400 адмінпослуг

У Ковелі громадянам надано майже 1400 адмінпослуг
У липні 2015 року Центрами та відділеннями обслуговування платників податків Ковельської ОДПІ місцевим підприємцям та громадянам надано майже 1400 адміністративних послуг.

Відвідувачі ЦОП отримали 32 фахові письмові консультації, крім того надано 28 усних роз’яснень з різних питань податкового законодавства,- інформує Ковельська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

Як повідомляють фахівці інспекції, найбільш запитуваною стала послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника. Зокрема, за згадуваний період часу працівниками Центру обслуговування платників податків Ковельської ОДПІ відвідувачам надано понад 878 таких послуг.

На другому місці опинилась послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 154 звернення та послуга з надання витягу з реєстру платників єдиного податку - 89 звернень.

Також у Центрі обслуговування платників податків розміщена тематична друкована продукція, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування.

Громадяни та суб’єкти господарювання, завітавши до інспекції, мають змогу проконсультуватись з необхідних питань із кваліфікованими спеціалістами .

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.