Винуватця смертельного ДТП шукають вже понад місяць

Винуватця смертельного ДТП шукають вже понад місяць
Досі правоохоронці не встановили особу водія, який ввечері 12 жовтня 2011 року наїхав на 44-річну мешканку Ратного Людмилу Сашко і, не надавши потерпілій невідкладної допомоги, з місця події зник.

За фактом ДТП, внаслідок якої загинула жінка, слідче управління УМВС України в області порушило кримінальну справу.

На депутатський запит заступника голови районної ради Василя Півня начальник райвідділу внутрішніх справ, підполковник міліції Вадим Щегельський відповів, що «незважаючи на вжиті першочергові оперативно-розшукові заходи, встановити особу, яка скоїла наїзд на Людмилу Сашко, поки що не вдалося», зазначивши, що розшукові заходи та слідчі дії продовжуються.

Однак родичі загиблої мають серйозні претензії до правоохоронців, які, на їх думку, знають, хто саме вчинив злочин, але покривають убивцю, зволікають з проведенням слідчих дій, зокрема і з опитуванням свідків, проведенням експертиз.

Родичі загиблої разом із сусідами, близькими, знайомими минулої неділі з транспарантами зібралися біля міжнародної магістралі Брест-Чернівці. Вони вимагали знайти вбивцю, підписали відповідне звернення з вимогами до керівників правоохоронних органів області.

Акція була попереджувальною. Її учасники у випадку бездіяльності правоохоронців хочуть вдатися до перекриття міжнародної автомагістралі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Волинь-нова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимощук обігнав Блохіна
17 листопад, 2011, 13:19
Винуватця смертельного ДТП шукають вже понад місяць
17 листопад, 2011, 13:00