У річницю Іловайської трагедії лучан запрошують на виставу театру-студії «ГаРмИдЕр»

 У річницю Іловайської трагедії лучан запрошують на виставу театру-студії «ГаРмИдЕр»
29 серпня о 12:00 театр-студія «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури і Палац культури міста Луцька запрошують на зустріч із бійцями АТО та сім’ями учасників бойових дій, а також на перегляд вистави «Дожити до…».

Вистава «Дожити до…» створена у жанрі документального театру, про це повідомляють на офіційному сайті театру-студії.

В основі сценарію — дописи з Інтернету кінця 2013-го і 2014-го років. Усі тексти подані без прикрас і без жодного редагування. За ними можна простежити як протягом буремного року змінювалося (чи не змінювалося) життя семи різних українців: школярки з Горлівки, студентки з Дніпропетровська, письменника з Тернополя, медика з Луцька, комуністки з Сум, фотографа з Тернополя, студентки з Одеси.

Ця вистава-історія про те, як втрачала своїх дітей і знову наповнювалася силою триматися на рівних ногах Мати-Україна; як дух Козака-Лицаря стояв на сторожі та кликав до бою; як об’єдналися сили земні та небесні в боротьбі за найдорожче…

Варто прожити у спогадах болючий рік революції та війни разом із нашими героями. Варто ще раз прогорнути календар 12-и місяців потрясінь, змін, героїзму, зради і байдужості. Прожити ще раз, щоб закарбувати в пам’яті, осмислити й піти далі, не повторюючи помилок і не забуваючи подвигу героїв.

Пам’ятаймо…

Захід відбувається за ініціативи громадських організацій «Луцька районна спілка учасників АТО» та «Волинська обласна організація ветеранів АТО».

16+
ВХІД ВІЛЬНИЙ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову якийсь маразм низькопробний покажуть. Піаряться на смертях людей
Відповісти
Це якась є оплачувана робота така - майже під кожною новиною про нас писати подібну маячню? Чи просто вам нічим зайнятися і ви так реалізовуєтесь?
Відповісти
Останні новини
У річницю Іловайської трагедії лучан запрошують на виставу театру-студії «ГаРмИдЕр»
26 серпень, 2015, 15:52