Лінія фронту: Широкине в руїнах. ФОТО

Лінія фронту: Широкине в руїнах. ФОТО
Прифронтове селище Широкине розташоване в декількох кілометрах на схід від Маріуполя і піддається практично щоденним обстрілам з боку бойовиків проросійської гібридної армії.

Фоторепортаж з лінії фронту опублікувало ІА ЛІГАБізнесІнформ.

Нагадаємо, 24 липня 2015 року президент РФ Володимир Путін на переговорах у нормандському форматі зажадав виведення українських сил з-під Широкине "як жест доброї волі".

26 липня начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що у випадку, якщо військовослужбовцям надійде вказівка ​​покинути свої позиції в Широкине, міліція зможе взяти під охорону демілітаризовану територію.

28 липня підрозділи добровольчого батальйону Донбас покинули Широкино в рамках планової ротації, а на зміну їм в селище зайшли військовослужбовці морської піхоти ВМС ЗСУ.

На початку серпня президент України заявив, що підрозділи ЗСУ не будуть відводитися з пануючих висот в селищі Бердянське в районі Маріуполя, і попросив "не нагнітати паніку".
Фото: Ірина Шевченко
Фото: Ірина Шевченко

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці світлини повинні бути розиіщені поблизу російських дипустанов в європейських столицях та нагадувати кремлівському ізгою з невідворотність покарання за жертви та руїни...
Відповісти