Батьки дітей з синдромом Дауна просять звільнити їх від комунальних платежів

Батьки дітей з синдромом Дауна просять звільнити їх від комунальних платежів
Волинська обласна громадська організація батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку просить депутатів Луцькради звільнити їх від плати за комунальні послуги та від податку за землю.

У зверненні, озвученому під час сесії Луцької міської ради, йдеться про те, що комунальні платежі за оренду приміщення в Палаці учнівської молоді становлять понад 10 тисяч гривень. З ростом оплати за комунальні послуги ця сума значно зросте і це при тому, що організація не може справитися навіть з такою ситуацією, адже заборгувала за комунальні 8 тисяч гривень.

«А працюємо ми і надаємо соціальні послуги дітям і дорослим, які мають досить складний ступінь – це синдром Дауна та розумова відсталість. Ця категорія інвалідів, особливо після 18-ти років, практично не має можливості отримати ці послуги в інших установах міста, тому що існуючі державні установи приймають інвалідів до 18-ти років. Ми намагаємося знайти спосіб організувати цей догляд, зайнятість та психологічну реабілітацію наших дітей. Усі ці 10 тисяч ми змушені збирати з програм для дітей. Просимо розглянути питання звільнення нашої організації від плати за комунальні послуги», - зазначено у зверненні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Батьки дітей з синдромом Дауна просять звільнити їх від комунальних платежів
27 серпень, 2015, 11:06