Підприємства Волині завдали державі збитків на майже 11 мільйонів гривень

Підприємства Волині завдали державі збитків на майже 11 мільйонів гривень
На Волині за фактами ухилення від сплати ПДВ відкрито 14 кримінальних проваджень.

Зокрема, предметом досудового розслідування є 10 мільйонів 732 тис. гривень збитків, які завдані економіці нашої держави. Вже зараз, в процесі розслідування відшкодовано 3 мільйони 826 тис. гривень збитків. Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

За матеріалами оперативних підрозділів відкрито три кримінальні провадження за фактами незаконної заявки на відшкодування ПДВ з бюджету. При цьому, сума упередженого ПДВ становить 2 мільйони 790 тис. гривень.

Оперативними працівниками встановлено 5 суб'єктів господарювання з ознаками фіктивності. За результатами зібраних матеріалів останнім анульовано свідоцтво платника ПДВ.

Крім того, відпрацьовано 3 господарські структури - вигодонабувачі, зареєстровані на території Волинської області, які з метою ухилення від сплати податків використовували у своїй діяльності суб'єкти господарювання з ознаками фіктивності. За результатами перевірок донараховано 2 мільйони 512 тис. гривень, стягнуто 2 мільйони 53 тис. гривень.

«Співробітники оперативних підрозділів постійно вживають заходів для виявлення фактів порушення податкового законодавства та оперативного реагування на отриману інформацію»,- зазначили в прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Остаточно економічний звіздець.
Відповісти
Останні новини
Підприємства Волині завдали державі збитків на майже 11 мільйонів гривень
27 серпень, 2015, 14:45