У Луцьку стажуватимуть інвалідів

У Луцьку стажуватимуть інвалідів
У Луцьку з 1 липня стартує набір учасників для участі у другому етапі Програми стажування осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє ВОО ВМГО «Генерація успішної дії», ініціатори програми.

Учасниками Програми можуть стати особи з інвалідністю, які мають вищу або професійну освіту та мешкають у Волинській області. Стажування буде відбуватись в органах державної влади, місцевого самоврядування, менеджменті приватних підприємств, громадських організаціях та засобах масової інформації.

«Якщо хоча б одній людині із 10 це стажування дозволило відчути себе впевнено, а я думаю що воно так і є, то даний проект необхідно продовжувати», – таку думку висловила одна з керівників стажування Зоряна Пахолюк.

Учасники Програми стажування будуть відібрані на конкурсній основі за результатами заповненої анкети та співбесіди. Стажування триватиме 3 місяці (жовтень – грудень 2012 року), а кращі учасники матимуть шанс для подальшого працевлаштування.

До слова, перший етап Програми стажування відбувся у 2011 році в межах проекту «Об’єднуємо зусилля для зайнятості кожного» за фінансової підтримки «Фонду прав інвалідів», учасниками якого стало 13 осіб з яких п’ятеро працевлаштовані.

Позитивні результати та виправлені недоліки першого етапу стимулювали виконавців проекту шукати можливість для проведення другого етапу Програми стажування. Перший етап показав, що вона є доволі дієвим механізмом для працевлаштування людей з інвалідністю, оскільки окрім необхідного професійного досвіду, що отримує стажер, з’являється реальна можливість для працевлаштування, а з іншого боку роботодавці на власному досвіді переконуються у спроможності фахівця з інвалідністю

Бажаючі взяти участь повинні до 15 серпня 2012 року заповнити анкету кандидата на участь у Програмі.

Друкований варіант анкети можна отримати в обласному та місцевих центрах зайнятості, зазначають автори ініціативи.

За детальнішою інформацією звертайтесь до виконавців проекту:

Ткачук Віталій – 050 223 22 64.

Фурсова Людмила – 097 912 20 60.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інваліди
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.