Учасники АТО отримають земельні ділянки на загальну площу 997,6 гектарів

Учасники АТО отримають земельні ділянки на загальну площу 997,6 гектарів
Волинянам – учасникам АТО та членам їх родин, станом на п'ятницю, 28 серпня, надано 2605 дозволів на розроблення проектів землеустрою. Відтак, у перспективі вони отримають земельні ділянки на загальну площу 997,6 га.

Загалом до органів місцевого самоврядування та Головного управління Держгеокадастру в області надійшло 3995 заяв від військовослужбовців, відтак, 65% з них розглянуті у позитивному ключі.

1159 ділянок різного призначення волинські воїни вже отримали у власність, загальна площа їх складає 625,3 га. З них для індивідуального житлового будівництва 508 наділів (72,4 га), для садівництва – 295 (28,8 га), для ведення особистого селянського господарства – 351 (524,2 га).

«Фахівці Головного управління Держгеокадастру в області впорядкували реєстр заяв від учасників АТО та їх родин, адже виявилося, що деякі з них дублювалися – люди писали заяви, до прикладу у місті Луцьку, а потім – ще й у навколишніх районах. Тепер ми маємо об’єктивну картину ситуації, що сприятиме в подальшій роботі», - розповідає в.о керівника волинських землевпорядників Василь Василенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сєня збудує крематорії, не треба стільки землі на кладовища....
Відповісти