Бездомний інвалід відібрав гроші у пенсіонерки

Бездомний інвалід відібрав гроші у пенсіонерки
Чоловік десять років бомжував, як засіб для існування використовував пенсію інваліда ІІ групи, був залежним від алкоголю та частенько вживав інші психотропні речовини.

100 гривень відібрав бездомний інвалід у пенсіонерки в селі Бортнів Іваничівського району.

Злочин він вчинив, застосовуючи ніж, ‒ пише Волинська газета.

«Я вже давно кочую по світу. Раніше жив у батьківській хаті. Але через постійні сварки із братом та його дружиною пішов звідти. Із тих пір не маю постійного місця проживання. Востаннє мешкав у підвалі будинку», ‒ розповів він у суді.

Майже два місяці тому він зняв усю свою пенсію, купив алкоголь і п’яним заснув на лавці біля підвалу, де проживав. Коли прокинувся, грошей у нього вже не було. Від розпачу поїхав у рідне село Бортнів. Уже там згадав про двох жінок, які самотньо мешкали край села. Переконався, що ніде нема людей і вирішив пограбувати одну з бабусь.

«Я наготував ножа, якого ношу із собою останніх два роки. Побачив у дворі жінку, підбіг, приставив до горла ножа і наказав іти до хати. Там, у хаті, баба хотіла подзвонити з мобільного. Я забрав телефон і, далі тримаючи ножа біля її горла, наказав віддавати всі гроші. Жінка дістала дві купюри по 50 гривень», – переповів нападник.

Розбій тривав не більше 6-7 хвилин. Отримавши здобич, інвалід утік. Але невдовзі його затримала міліція. Чоловік в усьому зізнався. Повернув вкрадені кошти і попросив у неї вибачення.

Під час судового слухання жінка сказала, що пробачає своєму нападнику і просила не карати його суворо. Але позаяк чоловік учинив тяжкий злочин, то йому призначили п’ять років тюрми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бездомний інвалід відібрав гроші у пенсіонерки
28 серпень, 2015, 14:55
ЗНО-2016 - під загрозою зриву
28 серпень, 2015, 14:39