У Луцьку на фестивалі дітей вчили збирати сміття та їсти бездріжджевий хліб

У Луцьку на фестивалі дітей вчили збирати сміття та їсти бездріжджевий хліб
У Луцьку, 8 липня, в рамках сімейного свята «Зелене містечко Еко-Ко» дітей вчили збирати сміття, їсти бездріжджевий хліб та робити ляльку-мотанку.

Про це розповіли одні із організаторів заходу, громадська організація Сімейна академія «Плай».

Головна ідея екологічного свята полягала в тому, щоб привернути увагу батьків та дітей до проблем навколишнього середовища та шляхів їх вирішення цікавими та корисними для себе шляхами, зазначають ініціатори заходу.
Організаторами свята став портал для батьків «Луцьк-мама», які вже не вперше організовують сімейні свята, де дають можливість гарно провести час разом зі своїми рідними. Партнерами заходу стали сімейна академія «Плай», які проводили творчі майстер-класи для дітей та дорослих та інтернет-магазин «Еко-лайф».
Усі, хто завітали до «зеленого містечка», мали можливість не тільки стати учасниками різномантіних майстер-класів, де можна було намалювати малюнок у техніці «гратаж», зшити брелоки з фетру, зробити ляльку-мотанку, вироби з солоного тіста, розписати еко-торбинку, а й послухати лекції як можна висаджувати квіти та дерева для озеленення будинку та користь бездріжджевого хлібу, продивитися демонстрацію збору роздільного сміття, та долучитися до збору пластикових пляшок, за що кожен міг отримати заохочувальний подарунок.
Учасниками сімейного свята також стали студія «Ole-Art», майстерня «Сестри Спіцини», громадська організація «Центр ефективної комунікації», Корпорація Щастя, творча майстерня мила ручної роботи «Candy Shop» та інші майстрині нашого міста.
По закінченню свята на території парку відбувся концерт за участі гуртів: «Fusion Friends», «Sound of the Rain», «Viscula» та «ФІОЛЕТ», які прийшли підтримати екологічні ініціативи луцьких батьків.
«Попри літню спеку та період відпусток, лучани достатньо активно відреагували на проведення сімейного свята, тому у майбутньому подібні заходи планується проводити частіше та масштабніше», - зазначила одна із координаторів проекту Марина Хромих.

За фото дякуємо Ані Мурзіній.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Акція - просто супер!
Дякую Ані (портал Луцьк-мама) за те, що вона чи не єдина хто в Луцьку робить справжні сімейні свята :))
і також дякую всім музикантам і моїм улюбленим бубочкам Фіолету за хороший настрій і гарний вечір :))
будемо сподіватися, що на наступні наші спільні заходи прийде більше народу :)))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на фестивалі дітей вчили збирати сміття та їсти бездріжджевий хліб
10 липень, 2012, 11:07