Волинські підприємства виготовляють комбікорми європейської якості*. ФОТО

Волинські підприємства виготовляють комбікорми європейської якості*. ФОТО
За перше півріччя цього року ТзОВ «Агротехніка», яке входить в агропромгрупу «Пан Курчак» і займається виробництвом та реалізацією комбікормів, виробило майже 46 тисяч тонн продукції. А це на понад тисячу тонн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Загалом торік на двох комбікормових заводах, які розташовані у Волинській області, вироблено майже 86 тисяч тонн збалансованих кормів (гранули, розсипні, крупка).

Цьогорічна перспектива – 100 тисяч тонн. Має підприємство й подальший потенціал для розвитку, адже проектна потужність комбікормових заводів дозволяє продукувати 138 тисяч тонн кормів щорічно.

На сьогодні асортимент ТзОВ «Агротехніка» становить більше 30 видів збалансованих комбікормів європейської якості з української сировини. Продукцію експортують за кордон. А в Україні вона представлена в двадцяти регіонах.

«Ми виробляємо лише високоякісні комбікорми, які відповідають найвищим світовим стандартам, тому можемо використовувати тільки найкращі інгредієнти. А за якість нашої продукції відповідають іноземні технологи, які працюють на підприємстві», - акцентував голова наглядової ради агропромгрупи «Пан Курчак» Сергій Горлач.

ТзОВ «Агротехніка»» займається виробництвом і постачанням повнораціонних кормів та концентратів під торговою маркою «Агрокорм» для сільськогосподарських тварин, птахів і риби. Асортимент комбікормів та концентратів ТМ "Агрокорм" на сьогодні представлений двома лініями: "Оптимум" та Універсальні кормові суміші – для невеликих господарств та населення, фасується у паперові та поліпропіленові мішки по 2, 10, 25 та 40 кг. Друга лінія - "Преміум" – для великих тваринницьких господарств та ферм із використанням технології інтенсивної відгодівлі тварин та птиці. Відвантажується насипом або у поліпропіленовій упаковці. Тим часом найбільшим попитом, як і раніше, користується корм для відгодівлі курей бройлерів.

На сьогодні ТзОВ «Агротехніка», працюючи на Волині, не тільки забезпечує роботою майже три сотні працівників та справно сплачує податки, лише торік перерахувало до бюджетів усіх рівнів різних податків та зборів 20 мільйонів гривень, а й є соціально відповідальним. Тож щомісяця перераховує чималі суми на благодійність, зокрема допомогу учасникам АТО та їх сім’ям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські підприємства виготовляють комбікорми європейської якості*. ФОТО
28 серпень, 2015, 19:03