Лучанам покажуть короткометражку про мир

Лучанам покажуть короткометражку про мир
Презентація короткометражного фільму, який створили під час першого Всеукраїнського тренінгового проекту «I Mov(i)e For Peace», відбудеться у Луцьку.

Про це повідомляють організатори заходу.

Перший Всеукраїнський тренінговий проект створено Волинською обласною благодійною організацією «Радість Дитинства» за підтримки Європейської Молодіжної Фундації (European Youth Foundation, Council of Europe). I Mov(i)e For Peace – це унікальна платформа для професійного зростання та для розвитку діалогу між активною молоддю з різних регіонів України.

30 молодіжних лідерів з усієї України (включаючи Крим, Донецьк та Луганськ) взяли участь у заході, який проходив у селі Дольськ, Турійського району, Волинської області.

Метою проекту I Mov(i)e For Peace є сприяння формуванню толерантного суспільства та подоланню міжрегіонального конфлікту, зумовленого тимчасовою окупацією та агресією на частині території України.

Результатом стало створення відео силами учасників, яке буде офіційно представлено широкій аудиторії 29 серпня 2015 року о 18.00 в Галереї мистецтв (м. Луцьк, вул. Лесі Українки 24, верхній зал).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанам покажуть короткометражку про мир
29 серпень, 2015, 09:32