Хтось на цій війні лише набиває кишені, - вдова загиблого під Іловайськом бійця. ВІДЕО

Хтось на цій війні лише набиває кишені, - вдова загиблого під Іловайськом бійця. ВІДЕО
Володимир Іщук із села Підгайці Луцького району пішов захищати Україну у складі добровольчого батальйону «Світязь» 13 серпня 2014-го року. Брав участь в боях за Іловайськ. 25 серпня отримав осколкове поранення і загинув.

Рік минуло з того часу, а сльози на очах дружини Наталії Іщук не висихають. На подвір’ї бавляться двійко маленьких дітей. Вони тільки вчаться жити без татка. Напереродні річниці Іловайської трагедії журналісти «Громадського.Волинь» навідалися до дружини загиблого добровольця.

Жінка каже, що живеться їм нелегко.

«Держава тільки обіцяла, коли треба було на фронт відправляти. А зараз пільги всі повідміняли нам. Коли Володя ще був живий, але вже пішов воювати, брала довідку, бо дитину не хотіли в садочок влаштувати, то у довідці писало, що він служить у Волинській області. Тільки коли вже помер, то написали, що він дійсно був на Сході. Ця війна комусь вигідна. Хтось на тому кишені набиває, – каже вдова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Хтось на цій війні набиває кишені" - і не здогадуєтесь хто?!
Відповісти
це лишень таємниця для тих, хто перетворився в гарматне мясо...
Відповісти
Щкода родину, шкода дітей маленьких, шкода жіночку. Поїхав чоловік невідомо куди воювати не відомо за що - загинув. Надіятись на державу немає чого, вона не допоможе точно. Хіба що родичі, друзі. Нвчилися наші в америкосів вішати людям локшину на вуха, от нормальні люди і зїжджають з глузду, самі добровільно на смерть їдуть. Всіх шкода: і наших, і тих східняків. І як далі жити тим хто втрачає дорогих людей назавжди?
Відповісти
Дiйшло
Відповісти
Розкажіть це Гунчику який тут представник в області того, хто дітей, братів, чоловіків... на війну посилає, а прикриваються різними брехливими гаслами!
Відповісти
Набивають кишені міліардами! Одні жирують, а інші гинуть! Питання? Невже ще нічого не зрозуміли? Це ж триватиме бєзконечно, бо дуже вигідно! Самі ми хотіли, а тепер маемо, що маемо! Головою треба було думати, коли стояли на майдані!
Відповісти
Деж ті голови зара є? Макс Ляшук, Царство Набесне тоже повірив козлам. І кому сім^я зараз треба?
Відповісти
Останні новини
Хтось на цій війні лише набиває кишені, - вдова загиблого під Іловайськом бійця. ВІДЕО
30 серпень, 2015, 11:13