Іспанія дозволила дозаправитись російській субмарині, яка прямувала в Крим

Іспанія дозволила дозаправитись російській субмарині, яка прямувала в Крим
Іспанський уряд звинуватили у провокаційній поведінці, після дозволу російській субмарині, що прямувала в Крим, дозаправитись паливом в порту Гібралатара, вього в 30 кілометрах від берегів Великобританії.

Про це пише УП.

Європейські експерти з безпеки назвали дозаправку російської субмарини в порту Сеута "ще одним прикладом відсутності в Європі рішучості протистояти російській агресії в Україні".

В органах безпеки Великобританії вважають, що підводний човен "Новоросійськ", який пройшов через Ла-Манш на минулому тижні, направляється до російської військово-морської бази на анексованому півострові Крим.

"18 місяців країни НАТО протистоять Росії через її агресію в Україні та анексію Криму. Але раптом один з членів альянсу пропускає передову російську субмарину в Чорне море, де вона буде проводити розвідувальні операції проти підводних човнів НАТО", - дивується експерт з безпеки Люк Коффі.

"Новоросійськ" є покращеною версією АПЧ холодної війни, відомої НАТО як "Проект 667". Це одне із самих тихих дизельних суден, у світі також відоме як "чорна діра".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прочитавши це повідомлення?
Відповісти
розуміти силу і міць ЄС і НАТО)))))) реальні пітараси)))))
Відповісти
що "варшавянка" йшла із Росії в Росіію...
Відповісти
Виникає питання до англікосів: а якого біса вони роблять на Гібралтарі за сотні миль від основного острову. Пора відновити історичну справедливість і викинути їх з Гібралтару, ліквідувавши їхній протекторат над цим проливом. Хай валять до себе на острови, щоб у Середземному морі їми і не смерділо.
Відповісти
Останні новини
Іспанія дозволила дозаправитись російській субмарині, яка прямувала в Крим
30 серпень, 2015, 07:10