Люди в камуфляжі захопили Одеське «Межигір'я». ФОТО

Люди в камуфляжі захопили Одеське «Межигір'я». ФОТО
Люди в камуфляжі захопили резидецію Сергія Ківалова, яка відома під назвою «Замок Гаррі Поттера». Офіційно цей комплекс належить «Міжнародному гуманітарному інституту».

Про це повідомляє Громадське.Одеси.

«Домик Гарри Потера захвачен неизвестными , всех одесситов приглашают на экскурсию ….», — повідомив на своїй сторінці у Facebook активіст Марк Гордієнко.

Прес-секретар Сергія Ківалова пояснила, що будинок дійсно належить МГУ і називається «Будинок офіційних делегацій». Стосовно того, чи мешкав Сергій Ківалов у цьому будинку, представник нардепа не змогла ані підтвердити, ані спростувати таку інформацію. Також прес-секретар повідомила, що зараз Сергій Ківалов знаходиться в Одесі.

Міліція та поліція блокують активістів, які приймали участь у захваті «Будинку офіційних делегацій» на вул. Пушкінській, пояснюючи слідчими діями.

О 18:00 біля «Будинку офіційних делегацій» поліція пропонувала активістам проїхати у райвідділок, тому після того, як вони поїхали, поліції довелося заблокувати рух активістів. Після нетривалих перемовин їх відпустили. Обидві сторони написали заяви у міліцію.

За словами проректора з адміністративно-господарської роботи МГУ Костянтина Ігнатенко, збитки, яких було завдано під час штурму складають близько 250 тисяч гривень.

Зі свого боку, керівник Автомайдану Одеси Євген Рєзвушкін написав заяву з приводу того, що директор Інституту прокуратури та слідства НУ ОЮА Вадим Подгородинський намагався чинити над ним фізичну розправу.

Як повідомили з місця події, приводом конфлікту став зніс воріт, що перекривали доступ до пляжу. Ворота зносили за допомогою трактора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
або табун оскаженілих індивідів править самосуд. Мени дауни...
Відповісти
який такий самомуд? Офіційно цей комплекс належить «Міжнародному гуманітарному інституту», де мають вчитись студенти, ківалов сам каже, що це не його)))
так що - все найкраще дітям!
завтра 1 вересня, от і відкрили студентам двері!
Відповісти
Дикуни! Все нейметься! Куди влада дивиться, чи то Саак собі захотів?:)
Відповісти
як вони так швидко збитки порахували? дня не пройшло, а 250 тисяч вже нарахували... Маладца, не даремно - "Сєрьога підрахуй"
Відповісти
і знову смішні диванні коменти)от влада і дивиться як би то і собі таке відгрохати. людям набридло чекати і надіятись.єдинитй метод позбавитись зілля-знищити коріння!
Відповісти