Нововолинську - шістдесят п'ять. ФОТО

Нововолинську - шістдесят п'ять. ФОТО
Традиційно в останню неділю літа нововолинці відзначають День народження міста і День шахтаря. Цьогоріч Нововолинську виповнилося 65.

Чимало теплих слів подяки гірникам та усім нововолинцям, які вписали свою сторінку у літопис рідного міста, лунало на урочистостях з нагоди свята, які відбулися 30 серпня у парку культури й відпочинку, інформує прес-служба Нововолинської міської ради.

-За 65-літню історію Нововолинська тут зростали гірничі династії, які примножували його шахтарську славу, - сказав міський голова Віктор Сапожніков.

Він подякував за самовіддану працю, за любов до рідного міста усім, хто розбудовував його, і тим, хто й нині трудиться у різних сферах господарського комплексу.

Як зазначив керівник міста, головне у характері міста - подальший розвиток, торування нових шляхів в економічному і суспільному житті.

-Ми бачимо альтернативу для створення нових робочих місць. Правда, на це потрібен час. Головне, аби швидше закінчилася війна і встановилася стабільність, - сказав він.

Голова Волинської адміністрації Володимир Гунчик, вітаючи нововолинців зі святом, зазначив, що дуже багато зробили жителі міста, аби про нього знали в багатьох куточках держави та світу.

- Зрозуміло, що ще потрібно докласти багато зусиль, аби реалізувати плани та задуми міського голови та його команди, – додав Володимир Петрович. – Але я упевнений, що вдасться! Зробимо все, аби розбудова 10-ї шахти – єдиної копальні в Україні, що будується, стала продовженням шахтарської слави Нововолинська.

Велику кількість обласних, міських та галузевих нагород отримали шахтарі у день свята, а також чимало нововолинців відзначені подяками міського та нагрудними знаками «За заслуги перед містом».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.