«Пшонка-стайл» у будинку Ківалова, який захопили активісти в Одесі. ФОТО

«Пшонка-стайл» у будинку Ківалова, який захопили активісти в Одесі. ФОТО
30 серпня, у неділю, в Одесі активісти "Автомайдану" влаштували "день відкритих дверей" у будинку, власником якого вважається славнозвісний ректор Сергій Ківалов.

Як відомо, так званий "будинок Гаррі Поттера" зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом і яхтами оформлений як один з корпусів Міжнародного Гуманітарного Університету, хоча насправді ним не є, інформує Українська правда. ТаблоID.

"Побудований він просто на березі Чорного моря, чим порушує українське законодавство, адже паркан довкола будинку перекриває вільний доступ до моря", - заявили активісти.

Однак вражає навіть не це. Широкому загалу нарешті відкрили внутрішнє оздоблення маєтку одесита. А там є все – від опудал тварин та живописних портретів господаря до колекції алкоголю та меблів у стилі екс-генпрокурора Пшонки.

Нагадаємо, люди в камуфляжі захопили резидецію Сергія Ківалова 30 серпня. Приводом конфлікту став зніс воріт, що перекривали доступ до пляжу.
Фото з Facebook АвтоМайдану
Фото з Facebook АвтоМайдану


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де ж навчальні аудиторії? де лабораторії? де бібліотека?
фарс від ківалова...
Відповісти
Навіщо було знову влаштовувати цей цирк? Якщо все це збудовано і нажито незаконно - порушуйте кримінальну спрау і конфісковуйте. Але - по закону!!!! А то продовжується партизанщина, махновщина, атаманщина і таке інше. Хтось там казав, що мовляв, якщо закон не діє, то люди будуть займатися самосудом. Питання до постмайданівської влади: а чого ж закон досі не діє? І не тільки по відношенню до Ківалова, а і по відношенню до своїх, провладних депутатів, як ото наприклад колишного міністра соц. політики Денісової?
Відповісти
так в тому і біда - не хоче влада по закону! ну як тут не влаштовувати "цирк"? яке у нас сьогодні число? який рік? влада коли змінилась? щось за цей час конфіскували? який суд присудив хоч одну конфіскацію? дочекаються, що будуть просто палити все підряд і тоді кричатимуть - не розкачуйте ситуацію!!! не працюйте на Москву!!!!
Відповісти
Останні новини
«Пшонка-стайл» у будинку Ківалова, який захопили активісти в Одесі. ФОТО
31 серпень, 2015, 13:03