Вибори 25 жовтня пройдуть у п'ятьох об'єднаних громадах Волинської області

Центральна виборча комісія офіційно оголосила, що з 5 вересня 2015 року починається виборчий процес перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад 74 об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів.

Відповідну постанову було прийнято на засіданні ЦВК 28 серпня, повідомляє прес-служба Офісу реформ у Волинській області із посиланням на ЦВК.

Перші вибори пройдуть 25 жовтня в 5 об'єднаних громадах Волинської області, 10 – Дніпропетровської, 8 – Житомирської, 2 – Кіровоградської, 7 – Одеської, 10 – Полтавської, 21 – Хмельницької, 10 – Чернівецької областей і 1 об’єднаної громади в Івано-Франківській області.

Також, розглянувши відповідні рішення Київської та Хмельницької обласних рад, Комісія встановила відсутність правових підстав для оголошення початку виборчого процесу перших виборів депутатів Гостомельської селищної і Бучанської міської рад об’єднаних територіальних громад та Гостомельського селищного і Бучанського міського голів, а також депутатів Нетішинської та Славутської міських рад об’єднаних територіальних громад і Нетішинського, Славутського міських голів відповідно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибори 25 жовтня пройдуть у п'ятьох об'єднаних громадах Волинської області
01 серпень, 2015, 08:21