Подаровані і встановлені для Романюка паркові лавки викликали реакцію активістів. ФОТО

Подаровані і встановлені для Романюка паркові лавки викликали реакцію активістів. ФОТО
У сквері Героїв Майдану, який знаходиться за будівлею РАГСу, встановили новенькі лавочки.

Нагадаємо, на день народження Луцького міського голови Миколи Романюка ТЗоВ «Майтім» подарувало очільнику обласного центру Волині 10 паркових лавочок.

Лавочки іменні – на кожній вмонтована табличка на якій зазначено: «Подарунок Луцькому міському голові Миколі Романюку з днем народження. З повагою ТЗоВ «Майтім».

Директор товариства Володимир Сурмик зазначив, що дарувати посадовцю не особистий подарунок, а такий, що може принести соціально-суспільну користь – це гарна європейська традиція і пообіцяв, що витрати по встановленню лавок фірма також бере на себе.

Як і обіцяв Володимир Сурмик, то свій подарунок вони ж самі встановили. Отож, у парку біля РАГСу тепер з’явилося 10 нових лавок.

Щойно встигли встановити, як їх одразу ж почали використовувати. Дві пані, Валентина та Інна, які примостилися на них, зазначили: «Обходили весь парк, всі лавки зайняті, прийшли сюди і тут ці лавочки».

Розвеселило лучанок і те, що лавки – це подарунок Романюку. Жіночки похвалили ініціативу, але зазначили, що ситуація в парку з місцями перепочинку ще не повністю вирішена: «Я думаю, що ще більше потрібно. Скільки людей і скільки бажаючих на тих лавочках сидіти. Ми теж раз підійшли подивилися. Пішли пошукали вільну лавку нема… Гарний парк, дуже зручний. Весь мікрорайон рятує. Адже тут тінь, а зараз 36 градусів жари», - зазначила пані Валентина.

І справді. Лавок у цьому парку справді не вистачає.

До слова, ініціатива встановити лавки вже отримала відголос у громадськості. Справа втім, що лавки не просто встановили, але й забетонували, щоб неможливо було викрасти. І поклали табличку, на якій зазначено: «Прохання не сідати».

У мережі Facebook активіст Роман Кудрик побачив у цьому негативний підтекст: «Виглядає, як жорстка підстава міського голови. Приватна фірма дарує лавочки не громаді Луцьку, не мешканцям мікрорайону, не мамам з колясками, які тут часто гуляють, і навіть не любителям бахнути пивка на природі, а особисто (!) Миколі Ярославовичу! Готовий антипіар і інформація «для роздумів» відповідним органам. Щиро надіюсь, що найближчим часом таблички зникнуть», - йдеться у дописі Кудрика.

Тим часом директор фірми «Майтім» Володимир Сурмик зазначив, такі таблички поклали для того, щоб люди не сідали, аж поки не застигне бетон. Такі незручності тривали не більше години.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а шо на це сам голова сказав?
Відповісти
Дурень той Роман Кудик.Який антипіар? Лавочки подарували Романюку,але вони служитимуть територіальній громаді. Так колись Англійській Королеві зробили подарунок. Така лавка й досі з відповідною табличкою стоїть у Лондоні.
Відповісти
А ще б трішечки бойлерів для лучан-хто може-привітайте і подаруйте Романюку(так штук 20-30тис.),кажуть день народження можна святкувати протягом місяця....
Відповісти
Останні новини
Подаровані і встановлені для Романюка паркові лавки викликали реакцію активістів. ФОТО
31 серпень, 2015, 19:10