Стало відомо, скільки коштуватиме новий iPhone

Стало відомо, скільки коштуватиме новий iPhone
Apple збирається представити свої новинки тільки 9 вересня, але деякі ЗМІ вже роздобули інформацію про передбачувану вартість нових смартфонів.

Інтернет-видання TechTastic роздобуло подробиці про ціни на моделі iPhone 6S і iPhone 6S Plus на європейському ринку, пише Delo.ua.

За неофіційною інформацією, нові "яблучні" телефони будуть продаватися в трьох колірних гамах (сірий, сріблястий і золотий) і об'ємах пам'яті (16 ГБ, 64 ГБ і 128 ГБ).

Вартість "молодшого" смартфона (екран 4,7 дюймів) в залежності від "місткості" складе 699, 799 або 899 євро. Націнка за розмір і "плюс" у назві нового флагмана (5,5 дюймів) складе 100 євро (799, 899 або 999 євро).

Apple розраховує на рекордні продажі своїх нових смартфонів. За даними ЗМІ, американська корпорація має намір відвантажити на прилавки 85-90 млн нових моделей.

За чутками, iPhone 6S і iPhone 6S Plus отримають чутливий до сили натискання дисплей Force Touch, продуктивний процесор Apple, A9, більш швидкий LTE-модем Qualcomm MDM9635M з підтримкою LTE Кат.6, NFC-чіп NXP 66VP2, 2 ГБ оперативної пам'яті і 12 мегапіксельну основну камеру з можливістю запису відео у форматі 4K.

Передбачається, що на полицях магазинів низки європейських країн пристрої з'являться 25 вересня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: iPhone, ціна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стало відомо, скільки коштуватиме новий iPhone
01 вересень, 2015, 22:14