Ховатимуть загиблих під Радою нацгвардійців як героїв. ВІДЕО

Ховатимуть загиблих під Радою нацгвардійців як героїв. ВІДЕО
У рідних поселеннях загиблих під Радою нацгвардійців шоковані повідомленнями про київські події. Люди відмовляються вірити в смерть юнаків і обіцяють вшанувати їх.

Повідомляє ТСН.

"Як все почули по телевізору – в оцю хвилину я вискочила на вулицю. Дивлюся, всі сусіди стали вискакувати на вулицю. І тоді ми вже всі зібрались, всі гуртом плакали. Це помилка якась на небесах відбулася", - каже жителька села Зміївка на Херсонщині Валентина Козачок.

Загиблому Ігорю Дебріну було 25 років. Він був гордістю батьків і вчителів сільської школи. Зміївка вже поринула в жалобу. Прапори в селі приспущені.

У Жовтих Водах на Дніпропетровщині реакція на смерть 21-річного Дмитра Сластнікова схожа. Люди відмовляються вірити в реальність того, що сталося. Хлопчину виховала мати – самотужки. Батько помер, коли дитині виповнився один рік.

"Добрий, лагідний хлопчик, дуже хороший", - характеризує сусіда Варвара Ведута.

Дмитро пішов працювати з 16 років, бо прагнув допомогти матері. Хапався за можливість отримати освіту. Без вагань відгукнувся на повістку з військкомату.

"Казав, що, може, служба в армії змінить його життя – буде більше перспектив. Ніколи не скаржився", - розповіла мама загиблого Ірина Сластнікова.

За час АТО на сході загинули п'ятеро жителів Жовтих Вод. Дмитро Сластніков став шостим, кого проводжатимуть як героя.

"Гідний того, аби провели його всім містом. У нас на цвинтарі є спеціальне місце. Ми вирішили поховати його там", - розповів міський голова Василь Тарасенко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тягнибока і всю його срань приведіть на похорон нехай подивляться в очі матерям.Тягнибок і вся його срань прокляті!
Відповісти
Ірина Луценко з трибуни Ради зказала, що винні радикали.Ця влада так забрехалася, що вже не знає куди їм бігти- чи до гарних. чи до розумних.
Відповісти
Якщо влада не покарає Нацистів- фашистів разом з їхнім очільником то це не влада!
Відповісти
Як злочинці можуть покарати злочинців, а?
Відповісти
........, тільки і вміють що бучу робити. Одні протести і пікети. Ви політичні імпотенти. Люди вам не довіряють, останні вибори це показали. А за цей ніж в спину будете відповідати...
Відповісти
тягнибок парубій пашинський це вбивці маньяки які почали свої криваві ігри ще 21 листопада 2013р і пожинають все нові й нові жерви а зазомбованай народ їм аплодує в апогеї та нехай памятає кожен псевдопатріорт що він є співучасником цих вбивств і покарання невідворотне
Відповісти
Останні новини
Ховатимуть загиблих під Радою нацгвардійців як героїв. ВІДЕО
02 вересень, 2015, 08:00