На Волині викрадач авто став винуватцем ДТП

На Волині викрадач авто став винуватцем ДТП
30-річний житель району викрав автомобіль, а згодом став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди. Правоохоронці затримали автозлодія, а викрадений транспортний засіб повернули власнику.

До Камінь-Каширського районного відділу міліції звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що у нього викрадено автомобіль – «Volkswagen Pasat», - інформують у СЗГ УМВС Волині.

З’ясувалося, що потерпілий залишив ключі в салоні автівки та пішов у магазин за продуктами. Зловмисник, скориставшись нагодою, заволодів транспортом заявника та зник.

Молодик не впорався з керуванням та зіткнувся із іншим транспортним засобом. Внаслідок ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень, постраждалих немає.

За вчинення кримінального правопорушення правоохоронці затримали 30-річного молодика, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Слідчим відділенням Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Окрім того, на правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання райвідділу. Тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
два дурня, один ключі лишає в авто і по магазинах ходить, другий авто краде, а їздити не вміє))))
Відповісти