Депутати Луцькради вручили подарунки школярам, які вчились на відмінно. ФОТО

Депутати Луцькради вручили подарунки школярам, які вчились на відмінно. ФОТО
На урочисту лінійку прийшло багато гостей, щоб привітати школярів з початком навчального року.

1 вересня традиційно по всіх школах Луцька та й загалом України святкують День знань, а точніше початок нового навчального року. Гімназія № 14 не стала винятком.

Відтак школярі навчального закладу, у вишиванках та з квітами зібрались на площі перед школою. Лінійка розпочалась з гімну України, після якого ведучі, вони ж учні школи, привітали школярів та вчителів зі святом.

Зі словом привітання виступила мама одного з школярів Олеся Панькевич, яка побажала учням успіхів в навчанні у новому році. Також дітей привітала директор школи Марія Кардаш.

«Вітаю вас діти з початком нового навчального року, дуже дякую педагогам за навчання та за творчість», - мовила Марія Кардаш.

Щоб привітати дітей з початком нового навчального року прийшло багато гостей. Зокрема, до слів привітання приєднався ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко.

Виконуючий обов'язки начальника управління освіти і науки Волинської обласної адміністрації Людмила Плахотна теж прийшла, щоб привітати дітей.

«Я щиро вітаю усіх учнів з тим, що ви навчаєтесь в такому гарному навчальному закладі. Впевнена, що ці роки пройдуть дуже цікаво і пізнавально», - мовила Людмила Плахотна.

До слів привітання директор школи запросила і депутата Луцької міської ради Миколу Яручика.

«Я стою на вашому порозі школи і згадую свої шкільні роки, я не скажу, що хочу до школи. Але хочу сказати, що кожен навчальний рік він є особливим і учням треба брати з навчального року по максимуму. Вітаю, бажаю Вам добра і мирного неба», - мовив Микола Яручик, а також вручив директору школи від себе та депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука туристичну путівку для найкращого класу у минулому навчальному році. Маршрут путівки визначить класний керівник класу-переможця.
Також Микола Яручик вручив грошову премію найкращій учениці - переможниці всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури обласного конкурсу захисту наукових робіт з педагогіки, конкурсу ім. П. Яцика, турніру юних географів, стипендіат Кабінету Міністрів України Анні Дусик.

Аналогічні подарунки Євген Ткачук та Микола Яручик вручили і в школах №20 і №24. Такі подарунки депутати Луцькради роблять школам вже п’ятий рік поспіль. Для четвертого класу 24-ї школи депутати подарували підручники з математики. Директор цієї школи Юлія Юріївна зазначила, що цим подарунком вони дуже виручили школу.

«Математику на пальцях не поясниш, особливо в четвертому класі, тому ми дякуємо за такий подарунок. Депутати щороку беруть участь в акції «Подаруй книгу бібліотеці», за що також колектив школи і учні дуже вдячні»,- мовила Юлія Юріївна.

Громадський активіст, ініціатор створення програми «Суспільство втілення дитячих мрій» В’ячеслав Теліцин також долучився до привітань школярів та вчителів з першим вересня, зокрема першокласників, яким, в рамках програми, вручив подарунки, що чекали на дітей в класах.
«Нехай сьогоднішній день буде цікавим стартом для вас, відмінного всім настрою в новому навчальному році»,- мовив В’ячеслав Теліцин.
В свою чергу, першокласники прочитали напам'ять вірші.

Також учням 14-ї гімназії продемонстрували показовий лицарський бій. Традиційно свято завершилось першим дзвоником - закликом на урок, та Гімном України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реклама всіх кандидатів в депутати обласно ради від партії Соліданість,крім Теліцина він ще визначається
Відповісти
Заілки інформація? Наскільки мені відомо Яручик кожного року в школу номер 14 привозить якусь техніку, 3 роки назад 2 роки назад, тоді теж вибори були?
Відповісти
В.В.Теліцин розкажіть краще як ви виховуєте сина і де мамаі хто вона?
Відповісти
Останні новини
Депутати Луцькради вручили подарунки школярам, які вчились на відмінно. ФОТО
02 вересень, 2015, 11:01