Першокурсників «політеха» привітали у стінах замку Любарта. ФОТО

Першокурсників «політеха» привітали у стінах замку Любарта. ФОТО
Розпочався новий навчальний рік у Луцькому національному технічному університеті.

Привітати першокурсників у стінах Луцького замку з новим етапом у їхньому житті завітали голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, Луцький міський голова Микола Романюк, представники духовенства, інформує прес-служба міської ради.

Священослужителі Української православної церкви Київського патріархату на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом благословили на гарне навчання студентів та викладачів.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Микола Романюк, який також є випускником цього вузу. Він зазначив: “Ви вступили у вуз, який має високопрофесійних викладачів, які навчать вас всього, що пригодиться на професійній ниві. Сьогодні технічні спеціальності дуже потрібні нашій державі, такі спеціалісти користуються попитом на ринку праці”.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що Луцький національний технічний університет є одним з кращих вищих навчальних закладів країни.

З напутнім словом до присутніх звернувся ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук. Він побажав першокурсникам терпимості, наполегливості і досягнути омріяних вершин. “Навчання у технічному університеті — це нелегка ноша. Щоб вийти на професійний щабель, проявити навички і вміння, які ви здобудете в університеті, необхідно буде важко працювати”, - зазначив Петро Савчук.

Потому для присутніх була організована концертна програма.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хочуть відібрати славу у "найбільшого" на Волині...
Відповісти
Першокурсників «Сну» привітали у стінах МакДональдса. ФОТО
Відповісти
Вітаємо першкокурсників із вступом в кубло хабарників! У ВНЗ, де продовжується ера Божидарників, де зав.кафедри мають коханців (економістам привіт), де коханці готові на все заради теплого місця в университеті (хоча коханці мають своїх коханців чи коханок). Де знання іноземної мови вимірюється баблом. Велкам!
Відповісти
Останні новини
Першокурсників «політеха» привітали у стінах замку Любарта. ФОТО
02 вересень, 2015, 13:01