У Луцьку заступник міністра оборони України спілкувався з громадянами

У Луцьку заступник міністра оборони України спілкувався з громадянами
В рамках робочого візиту заступник міністра оборони України Петро Мехед провів особистий прийом громадян у Луцькому комісаріаті.

У середу, 2 вересня, заступник міністра оборони України Петро Мехед в приміщенні Волинського обласного військового комісаріату провів особистий прийом громадян.

Найбільше солдат, а також сімей учасників АТО хвилювали питання як отримати статус учасника, а також люди жалілись на бюрократичні кола, які їм доводилось проходити, щоб позбирати всі підписи та документи для отримання статусу учасника бойових дій.

Під прицілом камер відбувся лише початок зустрічі з громадянами, пізніше журналістів попросили вийти.

Як розповів прес-секретар Луцького військового комісаріату Володимир Скоростецький, Петро Михед вчора працював в Рівненському гарнізоні, сьогодні в Луцькому, а завтра, за планом, інші гарнізони Західної України.

Як пояснив Володимир Скоростецький – це планова робота замміністра, яка проводиться для того, щоб вище керівництво міноборони було в курсі того, що відбувається на гарнізонах.

«Прийом громадян організований в першу чергу для того, щоб військові керівники могли ухвалювати ефективні рішення, адже вони мають знати стан справ. Петро Мехед є керівником апарату міністерства оборони і для того, щоб міністерство та його вище керівництво були в курсі всіх справ, які відбуваються в гарнізонах», - мовив Володимир Скоростецький.

Також прес-секретар додав, що заступник міністра в кінці зустрічі складе рапорт, на основі якого міністр оборони буде приймати ті чи інші рішення, які будуть прийматися на користь солдат, офіцерів та членів їхніх родин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку заступник міністра оборони України спілкувався з громадянами
02 вересень, 2015, 17:24