Восени ФІОЛЕТ презентує новий альбом

Восени ФІОЛЕТ презентує новий альбом
Український гурт ФІОЛЕТ 1 жовтня, у Міжнародний День музики та в 6-ту річницю існування колективу, презентує свою нову студійну платівку під символічною назвою «Пісні любові на полі бою».

Робота над матеріалом стартувала всередині 2014-року і фінішує у вересні 2015-го, про це йдеться в офіційній спільноті гурту.

Запис платівки відбувався в Луцьку під керівництвом Романа Сороки, з яким музиканти неодноразово працювали в попередніх своїх роботах.

У листопаді-грудні команда вирушає у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому ФІОЛЕТ, окрім власне презентації нових пісень, поділиться із відвідувачами концертів і новим баченням деяких старих пісень.

«Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибинного ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних «лав сторі».

У «Піснях любові…» слухач мандруватиме українськими містами, від Львова, Луцька через Київ до східних кордонів нашої країни; занурюватиметься в глибини власного минулого, ностальгуватиме і надихатиметься; любитиме і захоплюватиметься, мовчатиме і кричатиме; пройдеться стежками вічного літа, які приведуть його до днів теперішніх. «Пісні любові…» - це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення», - розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Як обіцяють музиканти, у першій половині вересня побачить світ другий сингл із майбутнього альбому на пісню «Касети». До слова, ФІОЛЕТ працює і над кліпом до нової композиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.