Волинські міліціонери зведеного загону вирушили в зону АТО. ФОТО

Волинські міліціонери зведеного загону вирушили в зону АТО. ФОТО
Вже понад рік наші добровольці стоять на захисті східних рубежів, де досі тривають воєнні дії.

А їх матері, дружини, діти щодня моляться за те, щоби вони повернулися живими додому, а війна на нашій землі скінчилася, інформує прес-служба УМВС у Волинській області.

Керівник зведеного загону начальник Рожищенського райвідділу міліції УМВС Олександр Басалик буде супроводжувати бійців зведеного до місця призначення і разом із ними нестиме службу як у населених пунктах, так і на блокпостах. Він відзначив:

- Увесь особовий склад – надійний і згуртований. Перед від’їздом хлопці пройшли курс навчань та підготовку в училищі міліції: акцент ставили на курс стрільб, основах тактичної підготовки та алгоритмі дій в екстремальних ситуаціях. В підрозділі – досвідчені правоохоронці, дехто на Схід їде не вперше.

Заступник начальника Управління полковник міліції Анатолій Шумик, звернувшись до особового складу, наголосив на дотриманні заходів особистої безпеки під час несення служби та побажав правоохоронцям мужності й відваги у виконанні поставлених перед ними завдань. За його словами, всі співробітники органів внутрішніх справ Волині сумлінно виконують службові обов’язки у зоні конфлікту та вірно служать українському народові.

Молитвою та щирою настановою благословив бійців на службу протоієрей Олександр Мазурак:

– Молимося, щоб перебування наших хлопців на східних рубежах було мирне та благополучне. Місія наших правоохоронців полягає не лише в тому, щоб виконати службові обов’язки та повернутися живими, а ще й у тому, щоб захистити, допомогти й підтримати тих людей, у домівки яких прийшла війна.

А настоятель луцького Свято-Михайлівського храму отець Степан подарував правоохоронцям жовто-блакитний стяг, на якому рідні власноруч написали найтепліші слова підтримки та свої побажання. Цей символічний оберіг дасть силу та витримки нашим бійцям у складних хвилинах перебування в АТО.

Керівництво УМВС сприяло аби належним чином забезпечити міліціонерів усім необхідним. Свою допомогу в цьому надали і волонтери громадської організації «Серце патріота».

- Більше року наша волонтерська організація розпочала свою благодійну діяльність ще з часів Майдану. Відтоді допомагаємо правоохоронцям і військовим у зоні АТО. Тож сьогодні веземо на передову усе необхідне: від продуктів харчування, до одягу та медикаментів, - розповів благодійник Сергій Балицький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бережи їх Боже!
Відповісти
Головне - щоб самі повернулися живі і здорові і щоб самим не довелося нікого вбивати.
Відповісти
Останні новини
Волинські міліціонери зведеного загону вирушили в зону АТО. ФОТО
03 вересень, 2015, 13:19