Луцьких водіїв маршруток хочуть одягти в уніформу

Луцьких водіїв маршруток хочуть одягти в уніформу
У Луцьку водіїв громадського транспорту хочуть одягнути в уніформу.

Про це йшлося 4 вересня під час відкритої наради при управлінні транспорту Луцької міської ради щодо якості пасажирських перевезень, - повідомляє VIP.

Член виконавчого комітету Луцької міської ради Богдан Климчук став ініціатором цього проекту. Він впевнений, що використання принципу дрес-коду збільшить рівень довіри пасажирів до водіїв. Разом із тим виникатиме відчуття спільного колективу і спільних задач. «Це може бути чорний низ та світлий верх. Як варіант, ті самі джинси темного кольору, бажано під туфлі», – підкреслив Климчук.

Представники підприємств, які займаються перевезеннями, впевнені, що така ідея не користуватиметься підтримкою у водіїв. Це лише спричинить додаткові проблеми, оскільки кошти на реалізацію ініціативи ніхто не виділить. Відповідно до плану, люди самі повинні купувати одяг, перед цим узгодивши, яка кольорова гамма буде використовуватися в нашому місті.

Аналогічно виникає питання, що робити в холодну пору – купувати однакові куртки? Також присутні на нараді громадяни, які безпосередньо керують процесами перевезення, зробили акцент на недоцільності впровадження змін, оскільки в країні і без того багато проблем. Не менше питань, які потребують суттєвих витрат і в перевізників – сьогодні просто необхідне оновлення рухомого складу. Це пояснюють тим, що багато одиниць громадського транспорту доволі тривалий час перебувають в експлуатації і потребують вкладень.

Богдан Климчук впевнений, що питання з дрес-кодом потрібно вирішувати. «Воно прийде до нас, і в деяких містах України це вже відбулось», – додав посадовець, разом із тим попросив усіх присутніх посприяти тому, щоб Луцьк ішов у ногу з часом із іншими регіонами держави.

Натомість, під час наради зауважили, що нині є й низка інших дуже важливих проблем, вирішення яких дозволить забезпечити розвиток цього напрямку в майбутньому. Наприклад, у водіїв є елементарна проблема із відсутністю туалетів або місць, у яких себе можна привести до ладу. Почати, впевнені перевізники, варто саме з таких речей і вирішення схожих ситуацій. А після того можна почати говорити і про дрес-код.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
облік пасажирів у маршрутках - слабо?
Відповісти
Купіте їм на базарі оптом курток шкіряних "Мальборо"
Відповісти
Не буде вона підтримуватись , хай керівництво сяде в уніформіі коли влітку буде +40 ....
Відповісти
Давайте літом це буде: сімейні трусіля і голий торс, і можна на ноги в'єтнамки бо босим будуть мозолі, а носки прати немає часу бо катаємо чуть не цілодобово. Взимку шапку вушанку, кожуха, ватні штани, валянки. Якщо є то ще ватні рукавиці. Коли буде нова модель БОГДАНА?! скільки можна їздити без справних гальм і щеплення?!
Відповісти
1. Чому катаєте чуть не цілодобово? Відповідь: Бо не хочеться пів дня бути на роботі, а пів дома, краще я весь день і напарник весь день. Або більше їзджу, більше зароюлю.
2.Коли буде нова модель БОГДАНА? Яку суму Ви готові заплатити за автобус? Не купуйте Богдана, купуйте Мерседеса (але нового і комфортного), Сетру, Івеко, Ман, Вольво, Пасажири напевно не образяться.
3. скільки можна їздити без справних гальм і щеплення?! Ну це напевно вже питання до Вас шановні Водії, а виїжджаючи на рейс на несправному автобусі ви порушуєте всі закони, і не робіть у цьому когось винного.
Ну і дозволю питання від себе до Вас: Коли водії почнуть кожному пасажирові видавати квиток?
Відповісти