Податкова ходитиме до бізнесменів в 4 рази менше

Податкова ходитиме до бізнесменів в 4 рази менше
У поточному році планові перевірки підприємців Державною податковою службою скоротяться у 4 рази і буде перевірено не більше 8 тисяч компаній.

Про це заявив очільник відомства Олександр Клименко, повідомляє ТСН.

За його словами, постаудит поступово замінюється на автоматичну систему контролю, а бізнес вже навіть забуває про тиск податкової, пише видання.

«Сумлінний платник податку почав забувати, що таке податкові перевірки. Існує стрімкий зріст щодо збільшення подання документів в електронному вигляді. За перше півріччя 2012 року сервер ДПС отримав та опрацював 45 мільйонів документів. Тобто збільшується кількість підприємств, які будуть звітувати в електронному вигляді», - сказав Клименко.

Головний податківець також додав, що фінансове становище у державі стабільне, а наповнення державного бюджету за перше півріччя виконане на 100%.

«До державного бюджету надійшло більше 100 мільярдів гривень, до місцевих - більше 40 мільярдів. Тобто це на 13,6 мільярдів більше, ніж в 2011 році, що стосується державного бюджету і на 6 мільярдів, що стосується місцевих», - наголосив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Податкова ходитиме до бізнесменів в 4 рази менше
11 липень, 2012, 12:50