У Луцьку Віталій Кварцяний вийшов на футбольне поле в амплуа футболіста.ФОТО

У Луцьку Віталій Кварцяний вийшов на футбольне поле в амплуа футболіста.ФОТО
Ветерани ФК «Волинь» та ФК «Динамо» зіграли товариський матч.

5 вересня на стадіоні «Авангард» відбувся товариський матч між легендами луцького та київського футболу, а саме між ветеранами ФК «Волинь» та ФК «Динамо» Київ.

Тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний вийшов на футбольне поле, як футболіст з капітанською пов'язкою, під номером 11. Разом з Кварцяним в склад «Волині» увійшли легендарні футболісти, такі як: Сергій Чабан, Володимир Дикий, Володимир Антонюк, Володимир Мозолюк, Анатолій Поліщук, Володимир Гащин, Сергій Хвесик, Володимир Фігель, Іван Польний, Олег Федюков, Геннадій Шухман, Володимир Гапон, Андрій Петров.

Команда гостей теж була "багата" на легенди українського футболу: Володимир Трошкін, Владислав Ващук, Анатолій Демянченко, Володимир Вєрємєєв, Володимир Безсонов, Олексій Михайличенко, Андрій Несмачний, Олександр Радченко, Василь Кардаш, Артем Яшкін, Віталій Косовський, Всеволод Романченко та Юрій Дмитрулін.

Команди зіграли товариський матч в два тайми, тривалістю в 15 хвилин кожен.

Перший тайм закінчився голом у ворота червоно-білих. Розпочався другий тайм голом, й знову не в користь для луцької «Волині». Однак в другому таймі Володимир Гапон, який грав під номером 17 зрівняв рахунок, й пробив ворота «динамівців» і в результаті 1:2 - на користь київської команди.

На 25 хвилині матчу «Волиняки» знову відправили м’яча у сітку біло-синім, але суддя зафіксував офсайд. Відтак перемога залишилась за легендарним складом «Динамо».

Після матчу Віталій Кварцяний сказав, що стадіон буде розвиватись далі в особливості інфраструктура біля стадіону і додав: «Я не думав, що прийде стільки вболівальників, а щодо легкої атлетики думаю, що вона почне рухатись стрімко вперед».

Наставник «Волині» U-19 Ярослав Комзюк зазначив, що йому приємно було грати з такими відомими зірками українського футболу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба писати не ФК Динамо, а Динамо Київ!!! Товариств Динамо повно, а от легендарний клуб з назвою "Динамо Київ" один і це треба знати! Кварцяний у порівнянні зі складом ветеранів Динамо Київ, що приїхав, це..., а от у Динамо - що не гравець то зірка зі світовим ім'ям! Слабо було з ними поспілкуватись, про них написати? Таких зірок разом дуже рідко побачиш, а Кварцяний тут на місці! Проморгали таку можливість...:(
Відповісти
Останні новини
У Луцьку Віталій Кварцяний вийшов на футбольне поле в амплуа футболіста.ФОТО
06 вересень, 2015, 09:00