Під Волновахою український військовий застрелив двох побратимів, — журналіст

Під Волновахою український військовий застрелив двох побратимів, — журналіст
6 вересня під Волновахою Донецької області український військовослужбовець застрелив двох інших військовослужбовців і сховався.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Олександр Рудоманов, - пише Телеканал 24.

Вчора, під Волновахою, внаслідок особистого конфлікту мобілізований 72 бригади застрелив двох інших військослужбовців 72...

Posted by Олександр Рудоманов on 6 вересня 2015 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оті "побратими", що їх треба забивати?
Відповісти
Слово "побратим" не зовсім доречно вживати до мобілізованих людей, які перебувають на фронті. Вживання такого терміну - це продукт наших заангажованих великим і не дуже капіталом медіа, з метою формування маніпулятивної свідомості серед широких суспільних мас. Бо комісаріати для виконання планів любою ціною мобілізують лише хлопців соціально малозахищених, в яких і так життя нелегке, а часто мають серйозні проблеми зі здоров'ям. Ось тому такий результат. Побратимство тут ні до чого, бо люди опиняються під примусом у максимально напружених і небезпечних умовах. Їх об'єднує лише спільна риса - бажання вижити і здоровими повернутися додому, тому змушені діяти разом. Солдат - це людина, а людина істота інстинктивна і тривалі стреси мають свій згубний вплив, що проявляється в різних деструктивних формах і діях. А високі філософсько-мрійницькі слова, тези, суспільні думки і ще там щось про невідомо що, які нам щохвилинно намагаються "вбити" в мізки наші ЗМІ, - чистої води фікція. Це не побратимство, а так... Щоб бути дипломатичним - "спільна служба": одна на всіх морока, біль, холод, голод, тривога, а часом і смерть, бо ж там йде справжня війна, а не прозване владцями реаліті шоу під незамислуватою назвою «АТО». Ці хлопці співслужбовці, а не побратими.
Відповісти
Останні новини
Під Волновахою український військовий застрелив двох побратимів, — журналіст
07 вересень, 2015, 10:35