Поліція прокоментувала інцидент з настоятелем Києво-Печерської Лаври

Поліція прокоментувала інцидент з настоятелем Києво-Печерської Лаври
У поліції заявили, що водій священнослужителя на Mercedes-Benz S-класу вчинив правопорушення в липні цього року, однак його вирішили не затримувати.

Прес-служба патрульної поліції Києва прокоментувала цей інцидент у Facebook.

"Щодо інциденту патрульних із священнослужителем та Mercedes-Benz S-class: дійсно, у середині липня мало місце дане вчинення порушення правил дорожнього руху. Враховуючи присутність значної кількості віруючих, патрульні вирішили не ескалувати конфлікт та не здійснювати заходів для затримання правопорушника. Правильність такого рішення було вивчено керівництвом Департаменту патрульної служби.

Нагадаємо, що патрульні поліцейські неодноразова оформлювали адміністративні матеріали відносно осіб, які намагались вплинути власним службовим чи іншим становищем.

Запевняємо, що для нової патрульної поліції жоден статус правопорушника не може бути "індульгенцією" від відповідальності." - повідомили у прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не прав...батюшка не прав...молодці молоді поліцеиські.
Відповісти
В чому саме бАтюшка не прав?
Відповісти
То водій батюшки доторканний чи ні?)
Відповісти
Ниче сее 222й кузов у батюшки)) Видать очень прибыльная профессия)))
Відповісти
Афігєнно він себе почуває, цей батюшка. Поліції він не боїться (бо є криша), бога не боїться (бо його не має), осуду вірян не боїться (бо сам вождь зомбаків). Карочє класна посада, тільки в шапці такій ходити якось не дуже..
Відповісти
Безкарність породжує вседозволенность.Виправдання придумали - поліцейського зупинило від винесення покарання присутність віруючих, а з чого він вирішив, що в разі конфлікту віруючі не стали б на його бік? Тобто здригнувся в останній момент. Не можна так. Не можна бути трошки вагітною, сказавши А, треба говорити і Б.
Відповісти
http://days.pravoslavie.ru/bible/z_in_15_17_0_16_0_3.html#z
Хто здогадається про що Тут написано?
Відповісти
Щось не чути хору канонічєскіх православних МП?!! Дивіться, дурні, хто вами править! Душпастир.... На ваші копієчки купив собі авто??? Чи може хто із добродєтєльних благовєрних прихожан отваліл з барського плеча во імя іскуплєнія грєхов??? Хамидло! Якщо цього жлоба в рясі не відсторонять від керівництва Лаврою, то це буде свідчити, що усе духовенство МП прогнило наскрізь і пов'язане злочинною порукою. Хто має Бога в серці і вірить у Нього - ідіть з цієї ганебної секти поки не пізно! Отямтеся! Господь вам посилає знаки через такі події...
Відповісти
ну а вами хто править? такі самі мракобіси тільки кп.
Відповісти
Да...Це ті люди, які прийшли на зміну міліції і які "божаться" змінити країну на краще і показати ВСІМ як потрібно діяти в тих чи інших ситуаціях і казусах!!!!!!!Якщо ви відпустили священника з тих чи інших причин, то чому ви в статті не пояснили чому????Яскравий приклад владі!!!!!!!Я не осуджую цього молодого працівника, тому що, як кажуть "Риба гниє із голови" і будь-які зміни потрібно починати із влади і з їх дій!!!!!Чомусь же працівник не зв'язався із керівництвом поліції, а відпустив священника, що свідчить про прямий їх зв'язок із останнім.........
Відповісти
тільки коли люди стануть свідомими, почнемо жити краще... За кордоном спробував би посперечатись з поліцією...
Відповісти
Останні новини
Поліція прокоментувала інцидент з настоятелем Києво-Печерської Лаври
07 вересень, 2015, 11:20